Υβριδικά Suzuki με μειωμένο ή μηδενικό τέλος ταξινόμισης και 5 χρόνια εγγύηση

H Suzuki προσφέρει το άκρως ελκυστικό πακέτο Suzuki Hybrid for U! που καθιστά την απόκτηση ενός υβριδικού μοντέλου ακόμα ευκολότερη

  • -
  • -

Το 2020 αποτελεί μία σημαντική χρονιά για την Suzuki, αφού εκτός από το γεγονός ότι συμπληρώνει έναν αιώνα από την ίδρυση της, η συγκεκριμένη χρονιά σηματοδοτεί και την είσοδο της στη νέα υβριδική εποχή. Η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει όλα τα μοντέλα της γκάμας της με υβριδική τεχνολογία, καταθέτοντας εξαιρετικές προτάσεις για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.



Το νέο πρόγραμμα βιώσιμης αυτοκίνησης Hybrid for U, καθιστά την απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου ευκολότερη από ποτέ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει έκπτωση που ισοδυναμεί με ολόκληρο ή μέρος του Τέλους Ταξινόμησης κάθε υβριδικού αυτοκινήτου Suzuki, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε κάθε οδηγό να αποκτήσει το νέο του Suzuki Hybrid.
Τα Suzuki Ignis, Swift, Vitara και S-Cross αποτελούν τα νέα υβριδικά μοντέλα της μάρκας, που συνδυάζουν οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Προσφέρουν όλα τα απαραίτητα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, πλούσιο εξοπλισμό από τις βασικές τους εκδόσεις, αλλά και 5 χρόνια εγγύηση.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...