Περιπολικά Tesla για απόδοση και οικονομία!

Αστυνομικό τμήμα στις ΗΠΑ επέλεξε να αντικαταστήσει τα Dodge Charger με Tesla Model 3, με το αποτέλεσμα να αποδεικνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρον

  • -
  • -

Πριν από ένα χρόνο, ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Bargersville της Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αποφάσισε να ανανεώσει το στόλο των οχημάτων του τμήματος. Όπως ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, στόχος ήταν να επιλέξει ένα μοντέλο το οποίο θα διακρίνεται για τις επιδόσεις του, αλλά με προσιτό κόστος χρήσης. Για αυτόν ακριβώς το λόγο αγόρασε πέντε Tesla Model 3, με τα οποία και αντικατέστησε τα Dodge Charger. Φυσικά, περί επιδόσεων ούτε λόγος, με το Tesla σαφώς να υπερτερεί. Όσον αφορά το κόστος, το Model 3 κοστίζει λίγο παραπάνω από ότι το Dodge, αλλά ο Αστυνόμος υπολογίζει ότι από την οικονομία καυσίμου και μόνο θα γλιτώσουν περί τα 6.000 δολάρια ετησίως.



Στο Bargersville, κάθε αυτοκίνητο παραμένει στο στόλο της αστυνομίας για περίπου έξι χρόνια, και σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αστυνομικών θα γίνει οικονομία της τάξεως των 20.000 δολαρίων από κάθε αυτοκίνητο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ποσό δεν υπολογίζεται μόνο από τα καύσιμα, αλλά και από τη γενικότερη συντήρηση του Tesla.
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο με τα Model 3 στην κατοχή τους, αναμένουν ότι η επιστροφή της επένδυσης τους θα γίνει σε λιγότερο από δύο χρόνια! Ήδη το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα ετοιμάζεται να αγοράσει και άλλα Tesla Model 3, ενώ και άλλα τμήματα όπως του Fremont, ήδη έχει προσθέσει Tesla στο στόλο της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...