Η Jaguar I-Pace έγινε ταχύτερη... στην φόρτιση

Η Jaguar παρουσίασε μια ανανεωμένη εκδοχή του ηλεκτρικού της SUV

  • -
  • -

Η νέα Jaguar I-Pace εμφανισιακά είναι ίδια, δεν είναι πιο γρήγορη και η αυτονομία της παραμένει στα 470 km. Παρ’ όλα αυτά έρχεται με πολλά τεχνολογικά update. Μπορεί στις επιδόσεις να μην υπάρχει κάποια εξέλιξη, αλλά έγινε κλάσεις ταχύτερη σε ένα πολύ σημαντικό τομέα για τα ηλεκτρικά οχήματα... Ταχύτητα φόρτισης!

Πως μεταφράζεται αυτό σε νούμερα; Για παράδειγμα, αν το συνδέαμε σε ένα φορτιστή πριν θα χρειαζόταν 12 ώρες και 45 λεπτά για να επιτευχθεί πλήρη φόρτιση, ενώ με το ανανεωμένο σύστημα θα χρειαστούν μόνο 8,6 ώρες. Το σύστημα όσον’ αφορά τους ταχυφορτιστές παραμένει ίδιο.

Εμφανισιακά δεν έχουμε κάποια αλλαγή σε πάνελ του αμαξώματος παρά μόνο στις χρωματικές επιλογές που μπορούμε να κάνουμε μεμονωμένα για την μάσκα, τους καθρέπτες ή τον διαχύτη, όπως και καινούργιες επιλογές στις αποχρώσεις του αμαξώματος. Επίσης προστέθηκε στη λίστα των επιλογών και ένα νέο σχέδιο ζαντών 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό συναντάμε ένα ολοκαίνουργιο σύστημα infotainment ονόματι «Pivi Pro», με σύστημα digital οργάνων 12,3 ιντσών και 2 κεντρικέ οθόνες. Μία 10 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας και άλλη μία 5 ιντσών από κάτω.  Ακόμα έχει προστεθεί επιφάνεια ασύρματης φόρτισης στον προαιρετικό εξοπλισμό.

 Η ισχύς παραμένει στου 400 ίππους από δύο ηλεκτροκινητήρες, ικανοί να  χαρίσουν 0-100 σε 4,5 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...