Ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά Volkswagen με προνομιακές τιμές και ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω του Mycarnow Kosmocar

Δες τη διαδικασία για την online αγορά επαγγελματικού οχήματος

  • -
  • -
Ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά Volkswagen με προνομιακές τιμές και ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω του Mycarnow Kosmocar

Το Mycarnow@Kosmocar, η διαδικτυακή αγορά αυτοκινήτου, επεκτείνεται και στα επαγγελματικά οχήματα της Volkswagen. Η υπηρεσία προσφέρει στον υποψήφιο πελάτη πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα διαθέσιμα μοντέλα της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, σε προνομιακές τιμές και χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους. 

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στη home page του εταιρικού site της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (www.volkswagen-commercial-vehicles.gr) και στο σύνδεσμο mycarnow.kosmocar.gr/cv και δίνει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να αγοράσουν επαγγελματικό όχημα, άμεσα και από την ευκολία του ηλεκτρονικού υπολογιστή, του tablet ή ακόμα και του κινητού τηλεφώνου. Να επιλέξουν από μία ευρεία γκάμα ετοιμοπαράδοτων, διαθέσιμων οχημάτων, τα οποία προσφέρονται με σημαντικό οικονομικό όφελος αλλά και τη δυνατότητα απόκτησης μέσω νέου χρηματοδοτικού προγράμματος. 

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Mycarnow@Kosmocar έχει αναπτυχθεί από την Kosmocar στα πρότυπα αντίστοιχων μεθόδων online πωλήσεων αυτοκινήτων του  εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar, με στόχο να προσφέρει και στους επαγγελματίες, την ίδια ολοκληρωμένη - και στο ψηφιακό πλέον επίπεδο - εμπειρία αγοράς. 

Η υπηρεσία παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Την ίδια στιγμή, ο υποψήφιος πελάτης μέσα από το Mycarnow@Kosmocar επωφελείται από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση, με επιτόκιο 4,5% και δυνατότητα  καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου. 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επισκεφθούν είτε τη home page της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (www.volkswagen-commercial-vehicles.gr) είτε κατευθείαν τη σχετική ιστοσελίδα στο σύνδεσμο mycarnow.kosmocar.gr/cv. Εκεί, παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά οχήματα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον υποψήφιο αγοραστή, όπως εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, όφελος πελάτη ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. 

Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου. Ειδικά σε αυτό, τονίζεται ότι το δίκτυο της Kosmocar, τόσο για υπηρεσίες Πωλήσεων όσο και After Sales επαναλειτουργεί με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας σε όλες τις διαδικασίες, τηρώντας στο ακέραιο όλες τις οδηγίες της Πολιτείας για την εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών. 

Η νέα υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα στον υποψήφιο πελάτη να έχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά οχήματα. Αυτή είναι και η βασική διαφορά του Mycarnow@Kosmocar από αντίστοιχους κλασικούς διαμορφωτές (configurators) ή πλατφόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος-επικοινωνίας ή/και αγοράς αυτοκινήτου, που έχουν παρουσιαστεί από  ανταγωνιστικές μάρκες, το τελευταίο διάστημα, στην ελληνική αγορά. Η κράτηση-δέσμευση του μοντέλου γίνεται άμεσα από τον ενδιαφερόμενο, από την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...