Το Kia XCeed διακρίθηκε για το σχεδιασμό του

Tο Kia XCeed είναι το τελευταίο μοντέλο του Κορεάτη κατασκευαστή που κερδίζει το βραβείο Red Dot

  • -
  • -
Το Kia XCeed διακρίθηκε για το σχεδιασμό του
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν χρειάζονται πια συστάσεις για το εξαιρετικό coupe-crossover της Kia μιας και το έχουμε δοκιμάσει και αναλύσει λεπτομερώς. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν επιβεβαιωνόμαστε επανειλημμένα για το πολύ επιτυχημένο μοντέλο.

Ακόμα ένα βραβείο σχεδιασμού λοιπόν, έρχεται να προστεθεί στα επιτεύγματα του Kia XCeed και την οικογένεια μοντέλων Ceed, ύστερα από το iF Award με το οποίο βραβεύθηκε στις αρχές του 2020. Μάλιστα, το XCeed έλαβε επίσης το διάσημο βραβείο «Χρυσό Τιμόνι» (Golden Steering Wheel/Das Goldene Lenkrad) στη Γερμανία το 2019, και κέρδισε το βραβείο «Urban Car» στο διαγωνισμό Women’s World Car of the Year του περασμένου έτους.

Πιο πρόσφατη διάκριση είναι το «Product Design», το οποίο καθιστά το XCeed το τέταρτο μέλος της οικογένειας Ceed που έλαβε βραβείο Red Dot. Η διάκριση αυτή αυξάνει τον συνολικό αριθμό των βραβείων Red Dot στα 25 για την Kia, αρχίζοντας από το 2009 όταν έλαβε το πρώτο της. Πρόσφατα, το 2019, το Ceed, το Ceed Sportswagon και το ProCeed βραβεύθηκαν ξεχωριστά από τον διαγωνισμό.

Ο Karim Habib, επικεφαλής του Kia Design Center, δήλωσε ότι «Η Kia έχει προσπαθήσει για συνεχείς βελτιώσεις στην ποιότητα προσφέροντας παράλληλα πιο συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες οδηγικές εμπειρίες και προτάσεις στους πελάτες της. Το crossover XCeed της Kia αντιπροσωπεύει αυτό το νέο όραμα. Είμαι εξαιρετικά περήφανος που οι προσπάθειες της ομάδας μας εκτιμώνται από πελάτες σε όλο τον κόσμο».

Τα Red Dot Awards βραβεύουν τρεις κατηγορίες (Product Design, Brands & Communication και Design Concept). Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από 40 ανεξάρτητους ειδικούς σχεδιαστές, καθηγητές σχεδιασμού και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, αξιολογεί τα καλύτερα προϊόντα που δημιουργούνται κάθε χρόνο σε διάφορες βιομηχανίες. Οι συμμετοχές κρίνονται για την καινοτομία, την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την οικολογική συμβατότητα. Το 2020, υπήρξαν περισσότερες από 6.500 συμμετοχές στα βραβεία από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...