Θα αγόραζες αυτό το «Bugattοcivic» με 4.500 δολάρια; (video)

Στη Florida των ΗΠΑ πωλείται μόλις για 4.500 δολάρια ένα αμφιβόλου αισθητικής Honda Civic με μανδύα Bugatti Veyron

  • -
  • -

Το έχουμε παρατηρήσει στο παρελθόν και σίγουρα δεν είμαστε οι πλέον ένθερμοι υποστηρικτές του συγκεκριμένου φαινομένου… Η τάση των ακραίων μετατροπών έχει σημαντικές διαστάσεις, με αρκετούς να μεταμορφώνουν ολοκληρωτικά το αυτοκίνητο τους, χαρίζοντας του χαρακτηριστικά από διαφορετικά μοντέλα.
Μετά το Audi-Bugatti που σας είχαμε παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό, σήμερα έρχεται η σειρά του Civigatti! Ενός Honda Civic, το οποίο ο ιδιοκτήτης του έχει μεταμορφώσει σε Bugatti Veyron. Η δημιουργία του Αμερικανού βασίζεται σε ένα Civic του ΄93, το οποίο με το κατάλληλο κιτ απέκτησε τα χαρακτηριστικά της Veyron.
Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, δεν πρόκειται για μία δημιουργία του ίδιου, αλλά για ένα έτοιμο πακέτο που πωλείται στο διαδίκτυο και αγόρασε έναντι 4.500 δολαρίων!

Ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να… καταστρέψεις ένα αυτοκίνητο, αλλά και να προκαλείς ντροπή στον εαυτό σου κάθε φορά που βρίσκεσαι στο τιμόνι του.

Σήμερα, ο ιδιοκτήτης του το πουλάει έναντι 4.500 δολαρίων, έχοντας επενδύσει όχι μόνο στο αισθητικό κιτ αναβάθμισης, αλλά και στα μηχανικά μέρη! Βλέπετε, έχει τοποθετήσει υπετροφοδότηση αυξάνοντας σημαντικά την ισχύ του κινητήρα. Η εικόνα του φυσικά και δεν είναι αντίστοιχη με αυτή μίας Bugatti, αν και εν τέλει κάπου κάτω από το μαύρο-πορτοκαλί αμάξωμα κρύβεται ένα βελτιωμένο Honda Civic με 70.000 μίλια. Δείτε το βίντεο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...