Η Kosmocar επενδύει στα ηλεκτρικά ποδήλατα

Μια νέα επιχειρηματική δράση με στόχο την ανάπτυξη νέων μορφών αστικής μετακίνησης, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος

  • -
  • -

Η Kosmocar, Επίσημος Εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda και Ducati, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα  των e-Bikes, όπως αποκαλούνται τα πάσης φύσης ποδήλατα τα οποία φέρουν μπαταρία και για την κίνησή τους χρησιμοποιούν υποβοήθηση από κάποιον ηλεκτροκινητήρα.

Η κ. Λάνα Μανδύλα, εκ των μετόχων-ιδιοκτητών της εταιρείας, έκανε την επίσημη ανακοίνωση στο περιθώριο εκδήλωσης υπογραφής μνημονίου συνεργασίας για την αναβάθμιση του Υμηττού και την ανάδειξή του σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην περιβαλλοντική ανάπτυξη, ανάμεσα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Με τη αυτοκίνηση να αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και την ηλεκτροκίνηση να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον εξελίσσονται από απλούς κατασκευαστές σε πάροχους κινητικότητας, συμπεριλαμβάνοντας στο portfolio τους πάσης φύσης υπηρεσίες και προηγμένες λύσεις μετακίνησης.

Τα e-Βikes (ηλεκτρικά ποδήλατα) αποτελούν μία σύγχρονη μορφή αστικής μετακίνησης η οποία γνωρίζει ολοένα αυξανόμενη απήχηση στις πολύβουες μεγαλουπόλεις του δυτικού κόσμου. Τα οφέλη από την χρήση τους είναι πολλά και πέρα από το προφανές «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμα, προσφέρουν στον κάτοχό τους ένα αίσθημα ευεξίας, ενώ παράλληλα δίνουν λύση και στο χωροταξικό πρόβλημα των πόλεων, καθώς  καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέσο αστικής μετακίνησης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...