Χάρτες Αυτοκινητοβιομηχανιών στα κινητά της Huawei

HERE WeGo: Η εναλλακτική της Huawei για το Google Maps

  • -
  • -

Ήταν δεδομένο ότι μια εταιρεία με το μέγεθος της Huawei θα έβρισκε λύσεις για να ξεπεράσει τα προβλήματα από την απώλεια των εφαρμογών της Google στα νέα της smartphones, λόγω του αμερικανικού εμπορικού αποκλεισμού. Ίσως όχι όλες τις απώλειες αλλά ένα μεγάλο μέρος τους.

Στον τομέα των χαρτών και της πλοήγησης που προσφέρει η υπηρεσία Google Maps, η εναλλακτική της Huawei έρχεται με την υπηρεσία Here WeGo που από το 2015 ανήκει σε ένα κονσόρτσιουμ των BMW, Volkswagen και Daimler, στο οποίο εντωμεταξύ έχουν προστεθεί και εταιρείες από άλλους κλάδους, όπως η Intel. Οι χάρτες Here WeGo ήταν παλαιότερα γνωστοί ως Here Maps και έχουν πολύχρονη ιστορία, που ξεκινάει πίσω στο 1985, όταν αποτελούσε περιουσιακό στοιχείο της Navteq. Από το 2007 μέχρι το 2015 πέρασαν στην κατοχή της τότε κυρίαρχης (στα κινητά) Nokia, η οποία ήθελε να την αξιοποιήσει στη δική της πρόταση για τα smartphones.

Πλέον, όπως έγινε γνωστό η συγκεκριμένη εφαρμογή πλοήγησης ανέβηκε ήδη στο AppGallery, προσφέροντας στους κατόχους των Huawei smartphones μια αξιόπιστη λύση χαρτών. Η λύση Here WeGo City Navigation προσφέρει πλοήγηση (για αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, βάδισμα), πληροφορίες για δημόσιες συγκοινωνίες σε περισσότερες από 1.300 πόλεις αλλά και offline χάρτες για περίπου 100 χώρες. H εφαρμογή δεν είναι προεγκατεστημένη, οπότε οι κάτοχοι των νέων Huawei smartphones θα πρέπει να την κατεβάσουν από το AppGallery.

[ΠΗΓΗ: deasy.gr]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...