Η Mitsubishi Motors ξεκίνησε την κατασκευή προστατευτικών ασπίδων προσώπου

Στη μάχη ενάντια του κορονοϊού βρίσκεται και η Mitsubishi Motors, η οποία και κατασκευάζει προστατευτικές ασπίδες προσώπου

  • -
  • -

Η Mitsubishi Motors έχει ενταχθεί και αυτή με τη σειρά της στη μάχη ενάντια του κορονοϊού και έχει ξεκινήσει την κατασκευή 1.500 προστατευτικών ασπίδων προσώπου στο εργοστάσιο Okazaki στην περιφέρεια Aichi, αλλά και άλλες εγκαταστάσεις της. Οι ασπίδες προσώπου διατίθενται δωρεάν σε ιατρικά ιδρύματα και το υλικό παραδόθηκε στην πόλη Okazaki. Την ίδια ώρα, η μονάδα παραγωγής Pajero Manufacturing προσέφερε ασπίδες προσώπου σε νοσοκομείο της πόλης Minokamo. Επιπλέον, η MMC σχεδιάζει να δωρίσει τέτοιες ασπίδες προστασίας προσώπου στην περιφέρεια Okayama, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο Mizushima.

Η MMC προγραμματίζει να αυξήσει την παραγωγή ασπίδων προσώπου και να προχωρήσει στην κατασκευή προστατευτικού υλικού, όπως μάσκες προσώπου, για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Επιθυμώντας να συμβάλλει με τη σειρά του στην πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, ο όμιλος θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις των εργοστασίων του και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στην εξέλιξη και παραγωγή αυτοκινήτων, συνεργαζόμενος παράλληλα με εθνικές και τοπικές κυβερνήσεις, καθώς και οργανισμούς Υγείας σε όλο τον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...