Οι παραγγελίες Ferrari αυξάνονται παρά τον κορονοϊό

Εν μέσω κορονοϊού η Ferrari γνωστοποίησε ότι οι παραγγελίες που δέχεται ανέρχονται στο υψηλότερο επίπεδο

  • -
  • -

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία έχει δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα. Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό οι πωλήσεις έχουν σημειώσει ιστορικό χαμηλό, ενώ η παραγωγή και λειτουργία των εργοστασίων έχει σταματήσει. Όμως, από ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιες εταιρείες που δεν επηρεάζονται από την κρίση. Λογικό, αφού απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό. Κάτι που ισχύει στην περίπτωση της Ferrari, η οποία εν μέσω κορονοϊού βλέπει τις παραγγελίες της να ανέρχονται στο υψηλότερο επίπεδο τους.

Η παραπάνω δήλωση ήρθε δια στόματος του επικεφαλής της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Luis Camilleri. O διευθύνων σύμβουλος της Ferrari υποστήριξε ότι τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν το 2019 δεν βοήθησαν μόνο στην αύξηση των πωλήσεων την προηγούμενη χρονιά, αλλά αποτέλεσαν και παρακαταθήκη για το 2020. Όπως ανέφερε στους μετόχους της εταιρείας, το χαρτοφυλάκιο παραγγελιών για το 2020 είναι πιο ισχυρό από πότε! Μάλιστα, στις 4 Μαΐου αναμένεται να παρουσιαστούν και επίσημα τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της φετινής χρονιάς.

Παράλληλα, την ίδια ημερομηνία αναμένεται να επανεκκινήσει και η λειτουργία του εργοστασίου στο Maranello, φυσικά εφόσον οι αρχές το επιτρέψουν. Ο πρόεδρος της Ferrari John Elkan σε συνεργασία με την περιφέρεια, τις συνδικαλιστικές ενώσεις και τους επιστήμονες, η αυτοκινητοβιομηχανία εκπόνησε το σχέδιο "Back on Track" για τη σταδιακή επαναλειτουργία και με ασφάλεια της μονάδας του Μαρανέλο. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι όλο αυτό το διάστημα η Ferrari παράγει βαλβίδες για αναπνευστήρες, συμμετέχοντας κι εκείνη στη συλλογική προσπάθεια της μάχης κατά της πανδημίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...