Η SEAT ετοιμάζει την επιστροφή της στην κανονικότητα

Η ισπανική εταιρεία θα διενεργήσει PCR τεστ στους 15.000 υπαλλήλους της πριν την επιστροφή στους στην εργασία

  • -
  • -

Η SEAT ετοιμάζεται να επανεκκινήσει σταδιακά την παραγωγή της τη Δευτέρα 27 Απριλίου. Προκειμένου να το κάνει αυτό πραγματοποιεί PCR τεστ σε 3.000 υπαλλήλους της την εβδομάδα και συνολικά σε 150.000. Τα τεστ αυτά αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινότητας και τα αποτελέσματα, τα οποία είναι ανώνυμα και εμπιστευτικά, θα αποτελέσουν τη βάση επιστημονικής μελέτης.

Η λειτουργία θα ξεκινήσει αρχικά με μία βάρδια, έχοντας ως στόχο να αυξήσουν σταδιακά το ρυθμό παραγωγής. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 27 Απριλίου έως 4 Μαΐου, μία βάρδια θα λειτουργεί σε καθεμία από τις τρείς γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιο στο Martorell, όπου κατασκευάζονται τα SEAT Ibiza, SEAT Arona, SEAT Leon και Audi A1, και καταλαμβάνουν περίπου στο ένα τρίτο της χωρητικότητας. Συνολικά, η εταιρεία θα παράγει περίπου 325 αυτοκίνητα την ημέρα τις δύο πρώτες εβδομάδες λειτουργίας.

Από τις 11 Μαΐου, δύο βάρδιες θα λειτουργούν σε καθεμία από τις γραμμές παραγωγής, επίσης στο ένα τρίτο του συνηθισμένου όγκου παραγωγής και θα κατασκευάζουν περίπου 650 αυτοκίνητα την ημέρα.

Η SEAT αναμένει να επιστρέψει στο ρυθμό παραγωγής πριν από την κρίση από τον Ιούνιο και μετά, με βάση την εξέλιξη της νόσου COVID-19 και τις επιπτώσεις της στην εμπορική δραστηριότητα. Φυσικά η επιστροφή στη δραστηριότητα θα γίνει με ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία και την ασφάλεια ολόκληρου του εργατικού δυναμικού.

Η SEAT στο διάστημα αυτό που είχε σταματήσει τις παραγωγικές διαδικασίες της, παρήγαγε περισσότερους από 600 αναπνευστήρες σε μια εβδομάδα και σταμάτησε την παραγωγή την περασμένη Παρασκευή λόγω της μειωμένης επιβάρυνσης των ICU. Επίσης, συνεργάστηκε με άλλες εταιρείες για να παράγει χειρουργικές μάσκες από φίλτρα που χρησιμοποιούνται στους θαλάμους βαφής στο εργοστάσιο στο Martorell. Μέχρι στιγμής, χιλιάδες μάσκες έχουν κατασκευαστεί και διανεμηθεί σε νοσοκομεία, δυνάμεις ασφαλείας και άλλους οργανισμούς.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...