Η Nissan μας προσκαλεί να ζωγραφίσουμε!

Μέσα από το κοινωνικό έργο #DrawDrawDraw η Nissan προσφέρει τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες σε κλασσικά μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

  • -
  • -

Μέσω του νέου κοινωνικού έργου #DrawDrawDraw η Nissan προσφέρει 23 σκίτσα τις οποίες και καλεί μεγάλους και μικρούς φίλους της αυτοκίνησης να γεμίσουν με χρώμα. Από αγαπημένα κλασσικά μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας, σημερινά αυτοκίνητα παραγωγής αλλά και φουτουριστικά πρωτότυπα, οι σχεδιαστές της Nissan από όλο τον κόσμο δημιούργησαν αυτές τις σελίδες τις τελευταίες εβδομάδες παραμένοντας σπίτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
«Όλα ξεκινούν με μία γραμμή». Αυτό είναι το μήνυμα της παγκόσμιας ομάδας σχεδιασμού της Nissan και πλέον μπορείτε να γίνεται μέλος της.

 

«Το draw, draw, draw, ( να σχεδιάζεις, να σχεδιάζεις, να σχεδιάζεις), στον κόσμο μας, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κλείσεις το χάσμα ανάμεσα σε υπέροχες δημιουργικές παρορμήσεις που έχεις στο νου σου  και να τις κάνεις πραγματικότητα,  ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε αυτή την παγκόσμια πανδημία μαζί», δήλωσε ο Alfonso Albaisa,  ανώτερος αντιπρόεδρος παγκόσμιου σχεδιασμού της Nissan.
«Η ομάδα των σχεδιαστών μας, παγκοσμίως, εκμεταλλεύεται αυτή τη στιγμή για να δημιουργήσει, να σχεδιάσει, να ονειρευτεί δημιουργικά. Γνωρίζω ότι μερικά από τα καλύτερα έργα τους θα προέλθουν από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε τώρα. Έτσι σκεφτήκαμε. Γιατί να μην δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να την μοιραστούν με εκείνους που θα το εκτιμήσουν;»

Ο Albaisa είναι από τους πρώτους που ξεκίνησε την προσπάθεια και έστειλε το μήνυμα του από το παραπάνω βίντεο, σχεδιάζοντας μαζί με τους δύο γιους του. Οι σχεδιαστές από την ομάδα του θα δημοσιεύσουν επιπλέον βίντεο τις επόμενες εβδομάδες για να μιλήσουν για τις εμπνεύσεις τους στον σχεδιασμό, τι σχεδιάζουν, πώς έγιναν σχεδιαστές αυτοκινήτων και συμβουλές για όσους θέλουν να ακολουθήσουν αυτό τον κλάδο.

«Η έμπνευσή μας για αυτό το έργο προήλθε από τον σχεδιαστή της Nissan, Giovanny Arroba, το  δημιουργικό μυαλό πίσω από το πρόσφατα αποκαλυφθέν πρωτότυπο αυτοκίνητο Ariya», δήλωσε o  Albaisa. «O Gio κλήθηκε να δώσει συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος να γίνει σχεδιαστής αυτοκινήτων. Είπε, απλά και όμορφα: Σχεδίασε σαν τρελός. Σχεδίασε, σχεδίασε, σχεδίασε.»

Τα έργα των σχεδιαστών της Nissan, μπορείτε να κατεβάσετε από το σύνδεσμο https://bit.ly/Nissandraw και εν συνεχεία να κάνετε tag στα social media τα σχέδια σας, με το #drawdrawdraw

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...