Τι μπορεί να κρύβεται κάτω από αυτή τη ρέπλικα F430;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε τι ακριβώς κρύβεται κάτω από το αμάξωμα αυτής της ρέπλικα, αφού τα φαινόμενα απατούν

  • -
  • -

Η κατασκευή μίας ρέπλικας δεν είναι φαινόμενο της εποχής, αλλά μία τάση που έχουμε παρατηρήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Η δημιουργία τέτοιων κατασκευών, μπορεί να γίνει από ενδεδειγμένους οίκους, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις από ιδιώτες που έχουν μεράκι με τη μηχανολογία. Βέβαια, αυτό πολλές φορές έχει σαν αποτέλεσμα οι κατασκευές κάποιες φορές να προκαλούν θαυμασμό, ενώ κάποιες άλλος γέλιο. Όπως στην περίπτωση της Bugatti που σας είχαμε παρουσιάσει πριν από λίγες μέρες.


Η εικονιζόμενη κατακόκκινη Ferrari F430 που πωλείται στην Ισπανία είναι φανερό ότι δεν αποτελεί δημιουργία της φημισμένης αυτοκινητοβιομηχανίας από το Maranello. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πιο αυτοκίνητο κρύβεται κάτω από το αμάξωμα της συγκεκριμένης ρέπλικας.
Είμαστε σίγουροι, ότι λόγω των εμπρός φαναριών το μυαλό σας θα πάει στην Toyota Celica τελευταίας γενιάς. Κι όμως, κάτω από την… θεωρητικά F430 κρύβεται μία Porsche Boxster. Κάτι που δεν ακούγεται τελείως κακή ιδέα, αλλά μάλλον μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιεροσυλία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...