Η νέα Skoda Octavia ποζάρει στο φακό με φόντο την Κρήτη

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να ματαίωσε την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Octavia που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, αλλά η τσέχικη εταιρεία δημοσίευσε εικόνες του best seller από το υπέροχο ελληνικό νησί

  • -
  • -

Η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Skoda Octavia Grand Coupe ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στην Ελλάδα. Περισσότεροι από χίλιοι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο θα ταξίδευαν στη χώρα μας και θα είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στους εκπληκτικούς δρόμους της Κρήτης την 4η γενιά του best seller της Skoda. Όμως, η πανδημία του κορονοϊού είχε σαν αποτέλεσμα η εκδήλωση να ματαιωθεί, όπως εξάλλου και όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες παρουσιάσεις.

Η εκδήλωση ματαιώθηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη της, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Skoda να έχουν προλάβει να φωτογραφίσουν τη νέα Octavia Grand Coupe στη Μεγαλόνησο. Αυτό τους επέτρεψε να δημοσιοποιήσουν μία σειρά από εικόνες του νέου τσέχικου μοντέλου στην Κρήτη, επιτρέποντας μας να απολαύσουμε τη νέα Octavia και φυσικά τις ομορφιές του ελληνικού νησιού.

Η νέα Octavia Grand Coupe διακρίνεται για τη σχεδίαση της με κουπέ στοιχεία, αλλά και τις καινοτόμες τεχνολογίες με τις οποίες εφοδιάζεται. Προσφέρεται με μία πληθωρική γκάμα από κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμη σε plug-in, αλλά και mild hybrid έκδοση! Μέχρι την ημέρα της επίσημης παρουσίασης της, μπορούμε να την απολαύσουμε μέσα από το φωτογραφικό φακό στους κρητικούς δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 Hot Info της νέας Skoda Octavia

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...