Πως θα έμοιαζε ο κορονοϊός αν τον είχαν σχεδιάσει οι εταιρείες αυτοκινήτου;

Ένας σχεδιαστής αυτοκινήτων παρουσιάζει την αντίληψη του για τον κορονοϊό, αν θεωρητικά διέθετε στοιχεία της φιλοσοφίας συγκεκριμένων αυτοκινητοβιομηχανιών

  • -
  • -

Ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Rezo Lomaia, με αρκετή δόση φαντασίας και χιούμορ, δημιούργησε σχέδια του κορονοϊού που απεικονίζουν τη μορφή του σε περίπτωση που είχε σχεδιαστεί από εταιρείες αυτοκινήτου. Το μόριο του κορονοϊού όπως μας έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, μοιάζει με μία χνουδωτή μπάλα, με μικρά κόκκινα πλοκάμια. Κάνοντας χρήση του προγράμματος CAD και τρισδιάστατης τεχνολογίας, πραγματοποίησε την μεταμόρφωση του κορονοϊού προσπαθώντας να μεταφέρει ένα θετικό συναίσθημα στον κόσμο.

Μέχρι σήμερα, έχει σχεδιάσει κορονοϊό made by Lamborghini, Polestar, Jeep, Porsche και Fiat. Της Lamborghini είναι το πλέον εντυπωσιακό, αφού εκτός από το μωβ χρώμα διακρίνεται και για το αεροδυναμικό σχήμα. Ο κορονοϊός της Polestar έχει σαφής επιρροές από την μινιμαλιστική φιλοσοφία του κατασκευαστή ηλεκτρικών αυτοκίνητων. Αυτός της Jeep έχει την πιο τετράγωνη σχεδίαση, όπως και τα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας, την ώρα που αυτός της Porsche διακρίνεται για τις καμπύλες του. Σίγουρα, ο Lomaia αποδείχθηκε εξαιρετικά ευρηματικός!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...