#μένουμε_σπίτι: Car Movies – Rush

Μία από τις κορυφαίες ταινίες-έπος με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου, με κεντρικό θέμα τη μάχη ανάμεσα στους Niki Lauda και James Hunt

  • -
  • -

Διανομή
2013

Σκηνοθεσία
Ron Howard

Πρωταγωνιστές
Daniel Bruhl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde

Διάρκεια
123 λεπτά

Υπόθεση
Rush (2013): Δεκαετία του ’70, η Formula 1 βρίσκεται στο απόγειο της. Δύο οδηγοί, ο Niki Lauda και ο James Hunt ξεκινούν παράλληλα την πορεία τους στο χώρο και μέσα από το αριστούργημα του James Cameron ξετυλίγεται η πορεία τους, η μεταξύ τους σχέση και όσα χαρακτήριζαν εκείνη την εποχή την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ιστορία
Τόσο ίδιοι, μα τόσο διαφορετικοί. Niki Lauda και James Hunt ξεκινούν παράλληλα την προσπάθεια τους για να εξασφαλίσουν μία θέση στο μαγικό κόσμο της Formula 1. Εκτός από τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας, διακρίνουμε και τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του κάθε πιλότου. Διαφορετική αντίληψη, τρόπος ζωής και μία κόντρα που μεταφέρθηκε εντός πίστας προσφέροντας μία από τις πιο φημισμένες διαμάχες στην ιστορία του θεσμού. Η οποία κατέληξε σε μία ισχυρή φιλία ανάμεσα στους δύο πρώην Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Τι λέει το GOCAR
Δεν έχει σημασία αν είστε φίλοι του αυτοκινήτου ή των αγώνων. Το Rush είναι μία ταινία που αξίζει να δει κάθε φίλος του κινηματογράφου, αφού πρόκειται για τη μεταφορά της σύγκρουσης δύο κόσμων που συναρπάζει.

Δείτε το trailer
https://www.youtube.com/watch?v=4XA73ni9eVs
#μένουμε_σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...