Δημιουργική φαντασία σε αγωνιστικό καμβά

«Μένουμε σπίτι» είναι η συμβουλή και η προτροπή και συνεχίζουμε να προτείνουμε δημιουργικούς τρόπος για τα παιδιά να περνούν το χρόνο τους, και μάλιστα αυτή τη φορά σε αγωνιστικό καμβά

  • -
  • -

Δεν είναι υπερβολή πως αυτό που βιώνουμε παγκοσμίως το τελευταίο διάστημα με την πανδημία του κορονοϊού, είναι κάτι που δύσκολα χωράει ο ανθρώπινος νους. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούν ψυχραιμία, όπως και υπομονή από όλους.

Η προτροπή να μείνουμε σπίτι είναι σοβαρή και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι περισσότεροι εμφανίζονται εξαιρετικά πειθαρχημένοι. Βέβαια, ο χρόνος στο σπίτι δεν κυλάει εύκολα, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και ακολουθώντας την τάση της εποχής, σας παραθέσαμε πριν από μερικές μέρες μία σειρά από σχέδια για να μπορούν τα παιδιά να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, περνώντας παράλληλα και δημιουργικά το χρόνο τους. Αυτή τη φορά αυξάνουμε το βαθμό δυσκολίας, αφού ο καμβάς είναι αγωνιστικά αυτοκίνητα! Κάτι που απαιτεί περισσότερα χρώματα, συνδυασμούς και φυσικά λεπτούς χειρισμούς… Καλή διασκέδαση!

#μένουμε_σπίτι

#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...