Προσοχή: Υπάρχει παραπλανητική ιστοσελίδα πώλησης δίκυκλων Honda

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ενημερώνει για την ύπαρξη παραπλανητικής σελίδας στο διαδίκτυο που χρησιμοποιεί παρανόμως την επωνυμία της εταιρείας

  • -
  • -

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ενημερώνει ότι υφίσταται παραπλανητική σελίδα πώλησης δίκυκλων Honda, όπου και χρησιμοποιείται παρανόμως η επωνυμία της εταιρείας. Η συγκεκριμένη διεύθυνση https://σκούτερ.ελ/ αναφέρει και παραπέμπει σε προϊόντα της Honda (scooter Honda EV Cub, Honda PCX Electric, Honda V-Go, Ηonda Μ8, Ηonda D1, Ηonda ΕV-neo, Ηοnda V-Sun V3, Honda Joker S, Honda Mono, Honda T2, Honda H12 κ.α.) που είτε δεν αποτελούν καν προϊόντα της Honda, είτε δεν διατίθενται στην ευρωπαϊκή αγορά από την Honda Motor Co. Ltd ή σε κάποια συνδεδεμένη με αυτήν εταιρία, επομένως δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, δεν εισάγονται και ούτε διανέμονται από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Όπως δηλώνει η εταιρεία, θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων της, καθώς και για τη διεκδίκηση κάθε νόμιμης απαίτησης της.

Θυμίζουμε, ότι η επίσημη σελίδα της Honda Motor Corporation είναι η www.honda.gr και των δίκυκλων η www.honda-motorcycles.gr. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλα τα επίσημα προϊόντα που εισάγονται από τη Honda στην ελληνική αγορά μέσω του επίσημου εισαγωγέα Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...