Σου αρέσει το Tesla Cybertruck; Πάρ' το σε τηλεκατευθυνόμενο

Το pick-up της Tesla μπορεί να αργεί να βγει στην παραγωγή, αλλά η Hot Wheels μας προσφέρει τη δυνατότητα να το αποκτήσουμε από τώρα, λίγο μικρότερο βέβαια...

  • -
  • -

Η γνωστή εταιρεία Hot Wheels προσφέρει την τηλεκατευθυνόμενη εκδοχή του Tesla Cybertruck, και μάλιστα σε δύο κλίμακες! Ειδικά αυτή την περίοδο που μένουμε σπίτι, μπορούν να αποτελέσουν έναν τρόπο να ξεφύγουμε εμείς οι ίδιοι, αλλά ακόμα περισσότερο τα μικρά παιδιά. Η έκδοση που είναι σε κλίμακα 1:10 μπορεί να επιταχύνει έως και 40 km/h, οπότε είναι περισσότερο κατάλληλο για όσους έχουν κήπο! Μάλιστα, διαθέτει σημαντικές λεπτομέρειες, όπως φωτιστικά σώματα που λειτουργούν, ενώ όταν ανοίξει κανείς την πόρτα αποκαλύπτεται το εσωτερικό, που είναι πιστό αντίγραφο του Cybertruck. Φυσικά, όπως κάθε Tesla είναι ηλεκτρικό και παίρνει ζωή από μία μπαταρία 9,9V.
Αν σας φαίνεται λίγο υπερβολικό, σημειώστε ότι το τηλεκατευθυνόμενο έχει εξαντληθεί και όσοι επιθυμούν να το αγοράσουν θα πρέπει να κάνουν υπομονή ένα διάστημα. Και μάλιστα, τη στιγμή που μόνο φθηνό δεν μπορεί να το πει κανείς, αφού το κόστος του αγγίζει τα 400 δολάρια!

Η πιο φθηνή εκδοχή είναι σε κλίμακα 1:64 και κοστίζει μόλις 20 δολάρια. Έχει το μέγεθος των… κλασσικών δημιουργιών της Hot Wheels, κάτι που σημαίνει ότι οι μικροί φίλοι της εταιρείας θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε όλους τους αυτοκινητόδρομους που διαθέτει η Hot Wheels. Καλή διασκέδαση!

#μένουμε_ σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...