H Ferrari στο πλευρό των Ιταλών με δωρεά 10 εκ. ευρώ

Η οικογένεια Agnelli, που ελέγχει τη Ferrari, αποφάσισε να δωρίσει 10 εκ. ευρώ και 150 αναπνευστήρες στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας

  • -
  • -

Με τον κορονοϊό να εξακολουθεί να πλήττει την Ιταλία περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, η οικογένεια Agnelli και η Ferrari προσπαθούν έμπρακτα να βοηθήσουν στην κρίση της πανδημίας. Όπως γνωστοποιήθηκε, οι Agnelli έκαναν δωρεά 10 εκατομμυρίων ευρώ στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας, ενώ δημιούργησαν την κοινωνική υπηρεσία Specchio dei Tempi / La Stampa, σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν τις αρχές στην περιοχή του Τορίνο.

Παράλληλα, αγοράστηκαν 150 αναπνευστήρες, μαζί με αρκετό ακόμα ιατρικό εξοπλισμό που θα προσφερθούν στις υγειονομικές υπηρεσίες. Ακόμα, και με δεδομένο ότι εκτός από την Ferrari η οικογένεια Agnelli έχει στην κατοχή την FCA, προσέφερε στον ερυθρό σταυρό της Ιταλίας αλλά και στην ANPAS (πολιτική προστασία) αυτοκίνητα για τη διανομή φαγητού στους αρρώστους, στους ηλικιωμένους και σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια σε όλη την Ιταλία.  

Σημειώστε, ότι η Ferrari έχει διακόψει τη λειτουργία του εργοστασίου της από την προηγούμενη Κυριακή, όσο και αυτή της ομάδας της Formula 1, με στόχο την προστασία των εργαζομένων της. Φυσικά και άλλες ομάδες της F1 έχουν λάβει ανάλογα μέτρα απομόνωσης και ιδιαίτερα για το προσωπικό που είχε ταξιδέψει στο Albert Park για την αυλαία της χρονιάς. Δεκατέσσερα μέλη της McLaren παραμένουν σε καραντίνα στην Αυστραλία, αφού νωρίτερα είχαν έρθει σε επαφή με συνάδελφο τους που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...