Δήμος Αθηναίων: Δεν ισχύει η ελεγχόμενη στάθμευση έως τα τέλη Μαρτίου

Προκειμένου οι πολίτες να αποφεύγουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

  • -
  • -
Δήμος Αθηναίων: Δεν ισχύει η ελεγχόμενη στάθμευση έως τα τέλη Μαρτίου
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Την αναστολή λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στις θέσεις επισκεπτών (σήμανση Ρ-69), ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Η αναστολή ισχύει από τις 18 Μαρτίου 2020 και για δύο εβδομάδες (έως τις 31 του μήνα).

Το μέτρο ελήφθη προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες να αποφύγουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σταθμεύοντας χωρίς καταβολή τέλους.

Οι θέσεις για οχήματα κατοίκων (κάθετη σήμανση Ρ-70) εξακολουθούν να ισχύουν μόνο για οχήματα που φέρουν την κάρτα μονίμου κατοίκου για συγκεκριμένη ζώνη στάθμευσης, για την οποία έχει εκδοθεί η κάρτα μονίμου κατοίκου.

Η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τους ελέγχους για περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης όχι μόνο στις θέσεις μονίμων κατοίκων αλλά και σε οδεύσεις τυφλών, ράμπες ΑΜΕΑ, σημεία που παρακωλύεται η συγκοινωνία και γενικότερα στην κάθε μορφής αντικοινωνική στάθμευση.

Όσοι μόνιμοι κάτοικοι επιθυμούν να ανανεώσουν την κάρτα τους, μπορούν να αποστέλλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση da.kartes@athens.gr, επισυνάπτοντας το Ε1 του τελευταίου οικονομικού έτους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...