Έσπασε το φράγμα των 200.000 πωλήσεων το Citroen Berlingo 3ης γενιάς

Δείτε ποιες εκδόσεις είναι οι πιο δημοφιλείς

  • -
  • -

Το 2019 η Citroen σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις της μέσα στο χρόνο μεταξύ των 12 κορυφαίων κατασκευστών, με το Citroen Berlingo να έχει συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό. Ενάμιση χρόνο από την ημέρα που λανσαρίστηκε η 3η του γενιά, το γαλλικό μοντέλο ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως κατέχοντας το 16% στην κατηγορία του! Μάλιστα, από αυτές οι 150.000 πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2019, γεγονός που το έφερε δεύτερο σε πωλήσεις μοντέλο της Citroen πίσω από το C3! Αξίζει να σημειώσουμε, ότι τα 2/3 των Berlingo που πωλήθηκαν ανήκουν στην έκδοση Van, ενώ το 1/3 στη επιβατική του εκδοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ CITROEN BERLINGO

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για κάθε μία εκδοχή του γαλλικού μοντέλου:

Berlingo Van

- Σχεδόν ένα στα τέσσερα οχήματα που πωλούνται, είναι στις εκδόσεις Driver και Worker που έχουν το πληρέστερο πακέτο εξοπλισμού.

- Το 80% των αυτοκινήτων είναι εξοπλισμένα με Extenso Cabin (3 μπροστινά καθίσματα).

- Το ένα στα τέσσερα οχήματα είναι εφοδιασμένο με Surround Rear Vision (με κάμερα πίσω και στον καθρέπτη του συνοδηγού, που προβάλλει τις εικόνες σε μια οθόνη 5” που τοποθετείται στη θέση του εσωτερικού καθρέπτη του αυτοκινήτου).

Berlingo

- Πάνω από το 60% των πωλήσεων αφορούν τις κορυφαίες εκδόσεις εξοπλισμού: Feel και Shine.

- Σχεδόν το 35% των αυτοκινήτων έχουν στοιχεία έξτρα εξοπλισμού για το διάκοσμο της καμπίνας.

- Σχεδόν το 40% των αυτοκινήτων είναι εφοδιασμένα με κάμερα οπισθοπορείας με το σύστημα Top Rear Vision (με ψηφιακή αναπαράσταση του αυτοκινήτου σε κάτοψη και πραγματική απεικόνιση του περιβάλλοντος σε περίμετρο 180 μοιρών του αυτοκινήτου).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...