Ford, Volkswagen και Toyota αναστέλλουν τη λειτουργία των εργοστασίων τους

Λόγω Κορονοϊού φυσικά

  • -
  • -

Η ανάγκη για την προστασία των εργαζομένων, αλλά και τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορονοϊού, «υποχρέωσε» αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες να κλείσουν προσωρινά τις μονάδες παραγωγής τους στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, Ford, Volkswagen και Toyota αναστέλλουν τη λειτουργία τους προσωρινά.

Τα εργοστάσια της Ford στην Cologne και την Saarlouis της Γερμανίας, μαζί με αυτό στην Craiova στη Ρουμανία, θα κλείσουν προσωρινά από τις 19 Μαρτίου, ενώ το εργοστάσιο στην Ισπανία έχει ήδη αναστείλει τη λειτουργία του, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, μετά από την επιβεβαίωση τριών κρουσμάτων Κορονοϊού. Αυτή η παύση παραγωγής αναμένεται να διαρκέσει για τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με τις παρούσες εξελίξεις που αφορούν τον Κορονοϊό.

Η Volkswagen κλείνει για δύο εβδομάδες τα εργοστάσιά της στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα αφορά τις μονάδες παραγωγής σε Wolfsburg, Emden, Dresden, Osnabrück, Zwickau, Bratislava (Σλοβακία), Pamplona (Ισπανία) and Palmela (Πορτογαλία), όπως επίσης και τα εργοστάσια που κατασκευάζουν μηχανικά μέρη σε Brunswick, Chemnitz, Hanover, Kassel και Salzgitter.

Η Toyota για τους ίδιους λόγους κλείνει τα εργοστάσια σε Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Τουρκία και επίσης στην Τσεχία, αυτό που εξυπηρετεί τις ανάγκες της μαζί με τις συνεργάτιδες εταιρείες Peugeot και Citroen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...