Η Ruf δημιούργησε την off-road 911 που περίμενες!

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος Ruf παρουσίασε μία εκτός δρόμου εκδοχή της 911, αλλά και μία πανίσχυρη ατμοσφαιρική που απευθύνεται στους λάτρεις της οδήγησης

  • -
  • -

Η Ruf αποτελεί έναν από τους πλέον διάσημους βελτιωτικούς οίκους, και συγκεκριμένα για τα μοντέλα της Porsche. Αρκετές από τις κατασκευές της γερμανικής εταιρείας έχουν γράψει ιστορία, ενώ σίγουρα δεν υπάρχει φίλος της αυτοκίνησης που δεν έχει δει το διάσημο βίντεο από το εσωτερικό της «Yellowbird» στην πράσινη κόλαση του Nurburgring.

H Ruf παρουσίασε δύο νέες και μάλιστα ιδιαίτερες εκδόσεις. Η πρώτη αποκαλείται Rodeo Concept, ενώ η δεύτερη είναι η ατμοσφαιρική SCR. Η Rodeo αποτελεί μία εκτός δρόμου εκδοχή της 911, η οποία και έχει εμπνευστεί από τον ιδρυτή του Rodeo Drive Concoursd’ Elegance, την κολεξιόν του Ralph Lauren Western Collectionτου 2011, αλλά και από τις επιλογές του λάτρη της Ruf και συλλέκτη Phillip Sarofim από το Τέξας. Η Rodeo Concept έχει μονοκόκ από κάρμπον, ακριβώς όπως οι CTR και SCR. Η διαφορά έγκειται στο σύστημα μετάδοσης, με την Rodeo να διαθέτει τετρακίνηση, μεγαλύτερους σε διάσταση τροχούς, αλλά και αυξημένη διαδρομή στην ανάρτηση, έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί εκτός δρόμου. Μάλιστα, θα είναι διαθέσιμη τόσο με ατμοσφαιρικό, όσο και υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

Παράλληλα, η Ruf παρουσίασε και την πρώτη Ruf SCR παραγωγής. Πρόκειται για μία σκληροπυρηνική έκδοση, η οποία εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 4.000 cc, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 470 Nm ροπής. Και το σημαντικότερο; Σε ένα αμάξωμα που ζυγίζει μόλις 1.250 κιλά! Το κιβώτιο είναι χειροκίνητο έξι σχέσεων, ενώ η μεγάλη πίσω αεροτομή φροντίζει για την ευστάθεια στο δρόμο σε ταχύτητας που ξεπερνούν τα 300 χλμ./ώρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...