H κορυφαία της σειράς Continental GT

Η Bentley Mulliner παρουσίασε την ανοικτή έκδοση της Continental GT, που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας

  • -
  • -

Η Mulliner είναι γνωστή στην αυτοκίνηση για την δημιουργία μερικών εκ των πλέον ξεχωριστών Bentley που έχουμε δει. Λειτουργώντας ως ένα τμήμα εξατομίκευσης της βρετανικής εταιρείας, εκτός από ειδικές εκδόσεις, κάνει πραγματικότητα μερικές από τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της Bentley. Σήμερα, το τμήμα της Mulliner προσφέρει την Continental GT Mulliner Convertible, η οποία θεωρείται η κορυφαία της γκάμας, αλλά και το μοντέλο που θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των κάμπριο πολυτελείας.

Η ανοικτή έκδοση της GT Mulliner δημιουργήθηκε με στόχο να προσελκύσει πελάτες που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία στις ξεχωριστές λεπτομέρειες. Η εμπρός μάσκα, οι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα αλλά και στο πλαϊνό μέρος του αμαξώματος φιλοξενούν σχήματα διαμαντιών σε ασημί απόχρωση. Αντίστοιχη φιλοσοφία και σχεδίαση συναντάμε στο εσωτερικό, τόσο στα καθίσματα, όσο και στις ταπετσαρίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκαν περισσότερες από 400.000 ραφές για να δημιουργηθεί αυτή η εικόνα στο εσωτερικό της Mulliner Continental GT, με κάθε ένα σχήμα διαμαντιού να απαιτεί 712 βελονιές. Και μάλιστα με κάθε μία από αυτές να σημαδεύει στο κέντρο του διαμαντιού.

Το χειροποίητο εσωτερικό της Continental GT Convertible προσφέρεται σε οκτώ τρίχρωμους συνδυασμούς, με τη  Mulliner να συνδυάζει την παράδοση με τη μοντέρνα τεχνοτροπία. Το μοτίβο με τα διαμάντια συνεχίζεται και στην κεντρική κονσόλα, με το ρολόι της Breitling να προσδίδει ακόμα μεγαλύτερος κύρος και φυσικά πολυτέλεια. Στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του εσωτερικού συμβάλλει και ο φωτισμός με τα επτά διαφορετικά θέματα, όπως και τα φώτα υποδοχής με τεχνολογία LED που προβάλλουν το σήμα της Bentley. Τέλος, νέες και διαφορετικής σχεδίασης είναι οι ζάντες αλουμινίου των 22 ιντσών. Ο τυχερός κάτοχος της Continental GT Mulliner Convertible θα λαμβάνει με την παράδοση του αυτοκινήτου και ένα δερμάτινο κλειδί σε μία αντίστοιχου σχεδιασμού θήκη, η οποία και θα ταιριάζει με το χρωματικό συνδυασμό που έχει επιλέξει για το αυτοκίνητο.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, θα διατίθεται με τον γνωστό V8, αλλά και τον W12  της Bentley. Σημειώστε, ότι θα διατίθεται σε 61 διαφορετικά χρώματα, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα της μπροστά στο κοινό θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...