Πόσο κοστίζει το υβριδικό Opel Grandland X;

Διαθέσιμο σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση, με 224 και 300 ίππους αντίστοιχα

  • -
  • -

Η γκάμα του Grandland X, του μεσαίου SUV της Opel υποδέχεται τις δύο υβριδικές εκδόσεις. Πρόκειται για την PHEV Hybrid4 με κίνηση σε όλους τους τροχούς και την PHEV με κίνηση στους μπροστινούς. Κοινά σημεία είναι ο 1.6 turbo βενζίνης και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε μία από τις δύο υβριδικές εκδόσεις του SUV καθώς και τις τιμές στα δύο επίπεδα εξοπλισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ OPEL GRANDLAND X HYBRID4




Grandland X Plug-in Hybrid4

Το υβριδικό σύστημα του Grandland X Hybrid4 αποτελείται από έναν 1.6 turbo βενζίνης 200 ίππων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 300 ίππους, ενώ η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς. Ο εμπρός ηλεκτροκινητήρας είναι ενσωματωμένος σε ένα οκτατάχυτο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο δεύτερος ηλεκτροκινητήρας, ο μετατροπέας και το διαφορικό είναι ενσωματωμένα στον πίσω άξονα, χαρίζοντας κίνηση σε όλους τους τροχούς. Η αυτονομία χωρίς εκπομπή ρύπων εκτιμάται στα 50 km.

X-Clusive             49.900 ευρώ

Ultimate               50.700 ευρώ


Grandland X Plug-in Hybrid

Πρόκειται για μία πιο προσιτή οικονομικά έκδοση του υβριδικού Grandland X, για όσους δεν χρειάζονται την τετρακίνηση. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης 1.6 αποδίδει 180 ίππους και συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, ισχύος 110 ίππων. Η συνδυαστική ισχύς του συστήματος είναι 224 ίπποι. Ο ηλεκτροκινητήρας λαμβάνει ενέργεια από μπαταρία ιόντων λιθίου 13,2 kWh, χωρητικότητα που είναι επαρκής για να χαρίσει στο Grandland X αυτονομία μηδενικών ρύπων 57 km (σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP).

X-Clusive             46.900 ευρώ

Ultimate               47.700 ευρώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...