Οι πρώτες εικόνες του νέου Hyundai i20

Μπορεί η Hyundai να σχεδιάζει να παρουσιάσει την 3η γενιά του i20 στην έκθεση Γενεύης, αλλά νωρίτερα διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες του νέου μοντέλου

  • -
  • -

Το Hyundai i20 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της κορεάτικης εταιρίας και μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην αγορά έχει φτάσει το πλήρωμα για την αντικατάσταση του. Το i20 3ης γενιάς θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης στις 5-15 Μαρτίου και σύμφωνα με τους τεχνικούς της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας θα διαθέτει τελείως καινούργιο σχεδιασμό. Συγκεκριμένα, θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας που θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai: «Sensuous Sportiness».

Σύμφωνα με το σχετικό τμήμα της κορεάτικης εταιρείας, αυτή η τάση χαρακτηρίζεται από την αρμονία ανάμεσα σε τέσσερα στοιχεία: τις αναλογίες, τη σχεδίαση, το στυλ και την τεχνολογία. Πριν από την παρουσίαση του στην Γενεύη, διέρρευσαν στο διαδίκτυο επίσημες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την 3η γενιά του i20. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για ένα αμάξωμα με έντονα σπορτίφ χαρακτηριστικά και επιθετικές γραμμές. Αρκετά φαρδύ, με τη μάσκα και τον εμπρός προφυλακτήρα να αναδεικνύουν δυναμισμό. Ιδιαίτερο δείχνει και το πίσω μέρος, με οριζόντια αλλά αρκετά λεπτά φωτιστικά σώματα, αλλά και διαχύτη. Σημειώστε, ότι όπως αναφέρει η Hyundai στο εσωτερικό θα συναντήσουμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά και οθόνη αφής σε μέγεθος 10,25 ιντσών!

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Hyundai i20 θα μάθουμε στην έκθεση της Γενεύης, ενώ η διάθεση του στην αγορά θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο της φετινής χρονιάς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...