Τιμές και εξοπλισμός του νέου Hyundai i10

Με κινητήρες 1.0 & 1.2 βενζίνης και συστήματα από μεγαλύτερες κατηγορίες

  • -
  • -

Έναν πλούσιο τιμοκατάλογο για τη νέα γενιά του i10 ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της Hyundai στη χώρα μας. Το αυτοκίνητο πόλης είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες βενζίνης, στα 1.000 cc με 67 ίππους και 1.200 cc με 84 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό ή αυτοματοποιημένο κιβώτιο (το επιπλέον κόστος για το αυτόματο είναι 700 ευρώ).

Οι τιμές αρχίζουν από τα 11.190 ευρώ για την έκδοση 1.0 Fresh και τα 12.550 ευρώ για την 1.2 Fresh. Η βασική Fresh περιλαμβάνει τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας και άνεσης, ενώ διαθέτει επιπλέον cruise control με τιμόνι πολλαπλών χρήσεων. Στη Style συναντάμε ακόμα οθόνη 8 ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto, όπως και κάμερα οπισθοπορείας. Αυτόματο κλιματισμό και ελαστικά διάστασης 15 ιντσών περιλαμβάνει η Premium, ενώ η Distinctive προσφέρει επιπλέον 16άρες ζάντες, το σύστημα ασφαλείας Smartsense, διαφοροποιημένη μάσκα και φώτα με τεχνολογία LED.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ HYUNDAI i10

Η έμφαση που έχει δώσει η Hyundai στον εξοπλισμό ασφαλείας του i10 φαίνεται και από το γεγονός ότι είναι το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας Α με σύστημα e-call, το οποίο λειτουργεί χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση κινητού, όντας ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο δωρεάν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HYUNDAI i10


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...