Τα στελέχη των εταιρειών επιλέγουν Peugeot

Στις κορυφαίες θέσεις των εταιρικών πωλήσεων βρέθηκαν τα μοντέλα της γαλλικής φίρμας, με το 3008 να καταλαμβάνει την πρώτη

  • -
  • -

Αξιόλογη ήταν η πορεία των μοντέλων της Peugeot μέσα στο 2019 όσον αφορά τις εταιρικές πωλήσεις. Η εταιρεία κατέλαβε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά με εντυπωσιακή άνοδο 26,4%, τετραπλάσια συγκριτικά με τη συνολική κατηγορία, και επιβεβαίωσε ότι τα μοντέλα της είναι ο ιδανικός εταίρος για το νέο επιχειρείν.

Συνολικά οι εταιρικές πωλήσεις της Peugeot έφτασαν τα 6.674 οχήματα, κατατάσσοντας την γαλλική φίρμα στην κορυφή. Εκτός από τη συνολικά πρώτη θέση για τη φίρμα, τα μοντέλα της Peugeot πέτυχαν και επιμέρους πρωτιές στις κατηγορίες τους.

Πιο συγκεκριμένα το 3008 αποδείχθηκε το αγαπημένο όχημα των στελεχών, φτάνοντας στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του. Το 2008 με τη σειρά του κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του θέτοντας και τις βάσεις για την απόλυτη επικράτηση του ολοκαίνουργιου SUV PEUGEOT 2008 που μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά.

Επιπλέον, τα «μικρά» 108 και 208, βρέθηκαν και αυτά στο TOP 3 των κατηγοριών τους με πάνω από 3.500 πωλήσεις, ενώ τα MPV/Combi, Traveller και Rifter, κατέλαβαν και αυτά Top θέσεις στην κατηγορία τους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...