Στην Ελλάδα το νέο Nissan Juke (τιμές - εξοπλισμός)

Με τον τρικύλινδρο 1.0 turbo 117 ίππων και επιλογή σε μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο

  • -
  • -
Στην Ελλάδα το νέο Nissan Juke (τιμές - εξοπλισμός)
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα πρώτα Juke 2ης γενιάς βρίσκονται στην Ελλάδα και ήδη κάνουμε τα πρώτα χιλιόμετρα με το B-SUV της Nissan. Το νέο Juke διατηρεί τη νεανική σχεδιαστική φιλοσοφία του προκατόχου του, όμως έχει… ωριμάσει όσον αφορά τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Αποκλειστικός κινητήρας του μοντέλου της Nissan – τουλάχιστον προς το παρόν – είναι ο νέος 3κύλινδρος 1.0 DIG-T, με ισχύ 117 ίππους. Διαθέσιμος με 6τάχυτο χειροκίνητο ή κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) 7 ταχυτήτων με paddles, ο turbo κινητήρας προσφέρει τρία προγράμματα λειτουργίας (Eco, Standard, Sport), προκειμένου ο οδηγός να επιλέξει το αν θέλει οικονομία καυσίμου ή επιδόσεις.

Οι τιμές αρχίζουν από τα 17.900 ευρώ για τη βασική έκδοση Energy με το χειροκίνητο κιβώτιο και από τα 20.900 ευρώ στην έκδοση Acenta με το αυτόματο DCT. Οι επόμενες, πιο πλούσιες, εξοπλιστικές εκδόσεις είναι η N-Connecta, η N-Design και η Techna.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Με το νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας NissanConnect, οι επιβάτες του Νέου Juke, μπορούν να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay και το Android Auto για να “αντανακλούν” τις αγαπημένες τους εφαρμογές από το smartphone τους, στην οθόνη αφής 8 ιντσών. Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους χάρτες TomTom & Live Traffic ή να ενεργοποιήσει το δικό του In-Car Wi-Fi, προκειμένου να επιτρέψει στους επιβάτες να συνδέσουν τους φορητούς υπολογιστές ή τα tablet τους.

Επιπλέον, το Juke προσφέρει ένα πλήρες πακέτο τεχνολογιών ασφάλειας, όπως η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, ως μια μοναδική “πρεμιέρα” της για την συγκεκριμένη κατηγορία. Η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, προειδοποιεί τον οδηγό όταν ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο τυφλό σημείο του (κατά την αλλαγή λωρίδας) και επαναφέρει το Juke πίσω στη λωρίδα του.

Η προηγμένη τεχνολογία ProPILOT της Nissan, η οποία προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο τιμόνι, την επιτάχυνση και την πέδηση, θα είναι διαθέσιμη στο Juke για πρώτη φορά. Σχεδιασμένο για χρήση σε αυτοκινητόδρομους και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, το ProPILOT επιταχύνει και επιβραδύνει το όχημα, ούτως ώστε ο οδηγός να διατηρεί την σωστή απόσταση και ταχύτητα και με το αυτοκίνητο εντός της λωρίδας κυκλοφορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...