Nissan Navara για το Λιμενικό Σώμα

Συνολικά παρελήφθησαν 54 pick up για τις επιχειρησιακές ανάγκες

  • -
  • -

Στην ενίσχυση  του Λιμενικού Σώματος με  54 περιπολικά οχήματα του κορυφαίου Pick-Up Nissan Navara προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Τα 54 οχήματα αποκτήθηκαν έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία με το συνολικό κόστος προμήθειας να ανέρχεται σε 1.690.178,40 ευρώ.

Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ για τα σαράντα τέσσερα (44) οχήματα, ενώ τα υπόλοιπα δέκα (10) οχήματα συγχρηματοδοτήθηκαν από το Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020. 

MΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN NAVARA

Στην τελετή παραλαβής πενήντα τεσσάρων (54) οχημάτων τύπου Pick Up, Nissan Navara, τα οποία θα συμβάλουν  στην ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των στελεχών του Λιμενικού Σώματος παρευρέθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη. Από την πλευρά της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, παρέστη ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Τάκης Θεοχαράκης. 

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 73 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 73ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο του Λιμενικού Σώματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...