Βραβεία για τα επαγγελματικά της Ford

Κατέκτησαν τις διεθνείς διακρίσεις “International Van of the Year” και “International Pick-Up Award”

  • -
  • -

Τα πρώτα στην κατηγορία τους εξηλεκτρισμένα Ford Tra­­­nsit Custom Plug-In Hybrid και EcoBlue Hybrid van απέσπασαν τον τίτλο “International Van of the Year”. Το Ford Ranger κατέκτησε από την πλευρά του την κορυφαία – επίσης - διάκριση “International Pick-up Award” . Έτσι η Ford έγινε ο πρώτος κατασκευαστής που κερδίζει και πάλι τις διακρίσεις IVOTY και IPUA την ίδια χρονιά, μετά το 2013. 

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λυών της Γαλλίας, τα νέα Transit Custom Plug-In Hybrid και Transit Custom EcoBlue Hybrid αναδείχτηκαν νικητές του ετήσιου βραβείου IVOTY από επιτροπή 25 συντακτών του ειδικού Τύπου που προέρχονταν από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες. 

«Τα νέα μας μοντέλα Transit Custom Plug-In Hybrid και EcoBlue Hybrid είναι τα κατάλληλα οχήματα την κατάλληλη χρονική στιγμή – βοηθούν τους πελάτες μας να μειώσουν το κόστος και την ατμοσφαιρική ρύπανση και να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της σημερινής επιχειρηματικής πραγματικότητας χωρίς συμβιβασμούς στην πρακτικότητα ή το ωφέλιμο φορτίο. Και το νέο μας Ranger ανεβάζει τον πήχη αναφορικά με την πολιτισμένη λειτουργία, την τεχνολογία και την παραγωγικότητα στην κατηγορία pick-up» σχολίασε ο Hans Schep, general manager, Commercial Vehicles, Ford Ευρώπης.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ FORD RANGER RAPTOR

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...