Η Βελμάρ πιστοποιήθηκε στα πρότυπα του Volvo Personal Service

Πρωτοποριακό πρόγραμμα στην συντήρηση των αυτοκινήτων

  • -
  • -
Η Βελμάρ πιστοποιήθηκε στα πρότυπα του Volvo Personal Service
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφού πέρασε τη σχετική πιστοποίηση της Volvo Cars, το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΒΕΛΜΑΡ στη Νέα Ερυθραία (8o Χλμ Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας Γέφυρα Βαρυμπόμπης 14671) έγινε το πέμπτο συνεργείο Volvo στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε κατά τα πρότυπα του προγράμματος Volvo personal service.

Το νέο πρότυπο της Volvo βασίζεται στις μεθόδους εργασίας Lean, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις μοντέρνες βιομηχανίες με στόχο την αύξηση της απόδοσης και τη μείωση των λαθών. Με το νέο τρόπο εργασίας το συνεργείο μπορεί να μειώσει στο μισό τον χρόνο αναμονής των πελατών, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους. Ο κάθε πελάτης έχει τον Προσωπικό Μηχανικό του, ο οποίος κατά την διάρκεια του σέρβις ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του.

Από την στιγμή που ο χρόνος του service έχει μειωθεί, οι πελάτες Volvo της ΒΕΛΜΑΡ στη Νέα Ερυθραία δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχονται στο συνεργείο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο αυτοκίνητο τους. Αντίθετα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής, διαβάζοντας την εφημερίδα τους ή σερφάροντας στο Internet μέσω του διαθέσιμου δωρεάν Wi-Fi. Η ακόμα καλύτερα μπορούν να επισκεφθούν το χώρο της έκθεσης και να συζητήσουν τις επιλογές για το επόμενό τους Volvo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...