Συνεργασία κορυφής: CarNext και Verstappen

Ο οδηγός της Formula1 ξεκινάει συνεργασία με την πανευρωπαϊκή πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

  • -
  • -
Συνεργασία κορυφής: CarNext και Verstappen
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το CarNext.com έκανε συμφωνία συνεργασίας με τον Max Verstappen για τα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας από το 2020. Οι ενέργειες του οδηγού της Formula1 θα αφορούν και στις 23 ευρωπαϊκές αγορές του CarNext.com συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Ισπανίας, των Κάτω Χωρών, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Ο Ewout van Jarwaarde, CEO του CarNext.com, δήλωσε ότι: «Στο CarNext.com, είμαστε εδώ για να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και να διαταράξουμε την παραδοσιακή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για τους πελάτες μας. Γι' αυτό, ανακοινώνω με ενθουσιασμό τη συνεργασία μας με τον οδηγό της Formula 1, Max Verstappen. Μαζί, θα συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τα όρια και να διαταράσσουμε το κατεστημένο καθώς επιταχύνουμε την ευαισθητοποίηση γύρω από την επωνυμία CarNext.com. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός: ο Max φέρνει τη διασκέδαση στους αγώνες, και το CarNext.com φέρνει την απόλαυση στην εμπειρία της αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων».

Ο Max Verstappen δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μου με το CarNext.com. Κάνουν κάτι διαφορετικό, προσφέροντας έναν νέο τρόπο στους ανθρώπους να αγοράσουν αυτοκίνητα και δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν το κατεστημένο. Στη σημερινή εποχή, αγοράζουμε τα περισσότερα πράγματα online, γιατί όχι και τα αυτοκίνητα; Είναι εδώ για να κερδίσουν και ανυπομονώ για όσα θα χτίσουμε μαζί».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...