Ακόμα ισχυρότερη η 911 Turbo S

Η Porsche επιβεβαίωσε ότι η νέα 911 Turbo θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020, αλλά και πως η νέα Turbo S θα διαθέτει 650 ίππους

  • -
  • -

Μετά από μία σειρά ανεπίσημων φωτογραφιών, η Porsche παρουσίασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram εικόνες της νέας 911 Turbo σε κουπέ και κάμπριο αμάξωμα κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης. Την ίδια ώρα, γνωστές έγιναν μία σειρά από πληροφορίες σχετικά με την κορυφαία έκδοση Turbo S. Η συγκεκριμένη θα διαθέτει ένα εξακύλινδρο κινητήρα 3.800 κ.εκ. με δύο τούρμπο που θα αποδίδει 650 ίππους και 799 Nm ροπής, κάτι που σημαίνει αύξηση της τάξεως των 70 ίππων και 100 Nm ροπής σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Ο αναβαθμισμένος κινητήρας θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων αλλά και το σύστημα μετάδοσης στους τέσσερις τροχούς. Οι επιδόσεις του αναμένονται καταιγιστικές, με τα πρώτα 100 χιλιόμετρα από στάση να έρχονται μόλις σε 2,5 δευτερόλεπτα.  

Η 911 Turbo S θα διαθέτει επίσης ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, τετραδιεύθυνση, όπως και κεραμικά φρένα σε δίσκους διάστασης 419 χλστ. εμπρός και 391 πίσω. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης διαφοροποιημένης σπορ ανάρτησης, η οποία και φέρνει το αμάξωμα 10 χλστ. πιο κοντά στο έδαφος. Οι τροχοί έχουν διάσταση 20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω, ενώ μεγαλύτερη είναι πίσω αεροτομή. Τέλος, θα διαθέτει και ρυθμιζόμενο εμπρός σπλίτερ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...