Αποκάλυψη του VW ID Space Vizzion Concept!

Στην έκθεση του Λος Άντζελες η VW θα παρουσιάσει το νεότερο μοντέλο της οικογένειας ID, το Space Vizzion Concept.

  • -
  • -

Η γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της VW διευρύνεται με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να παρουσιάζει το έβδομο μέλος της οικογένειας ID. Η ονομασία του θα είναι ID Space Vizzion και θα αποτελέσει το 7ο μέλος της σειράς. Η VW το περιγράφει ως το Crossover του αύριο, το οποίο θα συνδυάζει τη σχεδίαση ενός μοντέλου GT με τις ανέσεις ενός SUV.

Το Space Vizzion βασίζεται στη γνωστή πλατφόρμα MEB, η οποία είναι κοινή για όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της VW. Οι προδιαγραφές αναφέρουν ότι η αυτονομία του θα αγγίζει τα 482 χιλιόμετρα, ελέω της χωρητικότητας των μπαταριών του, αλλά και του αεροδυναμικού του σχήματος.

Ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της VW, Klaus Bischoff, δήλωσε σχετικά: «Μέχρι σήμερα έχουμε δείξει τι μπορούμε να καταφέρουμε με τα ηλεκτρικά μας μοντέλα σε κάθε μία κατηγορία ξεχωριστά. Με το ID Space Vizzion δημιουργήσαμε ένα τελείως καινούργιο segment στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.»

Τα πρώτα σχέδια του αυτοκινήτου αποκαλύπτουν ένα εσωτερικό το οποίο μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με αυτό του Tesla Model 3. Ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο, οι μεγάλοι αεραγωγοί και μία μικρή οθόνη μπροστά από τον οδηγό. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται από τα σχέδια της VW στην καμπίνα του Space Vizzion θα μπορούν να φιλοξενηθούν έξι άτομα, σε τρεις σειρές με δύο καθίσματα σε κάθε μία. Η VW αποκάλυψε πως μπορεί να πρόκειται για ένα πρωτότυπο, αλλά ουσιαστικά είναι μία πρώτη ιδέα για την έκδοση που θα δούμε το 2021 στους δρόμους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...