Πρεσβευτής του νέου Opel Corsa-e o Jurgen Klopp (vid)

Ο προπονητής της Liverpool Jurgen Klopp θα είναι πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική καμπάνια του ηλεκτρικού Corsa

  • -
  • -

Το νέο Opel Corsa αλλά και το νέο Corsa-e έχουν ήδη επικεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, ειδικότερα με την παρουσία του γερμανικού μοντέλου στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Δίπλα στο νέο Corsa θα βρίσκεται ο πρεσβευτής της Opel τα τελευταία χρόνια και προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp. Ο Γερμανός θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να μεταφέρει το μήνυμα της Opel σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση –και όχι μόνο- και φυσικά μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο χαρισματικός Jurgen Klopp έχει συμβάλλει στη δημιουργία ενός συγκεκριμένου προφίλ για λογαριασμό της Opel τα τελευταία επτά χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε περισσότερες από 20 διαφημίσεις της Opel σε διεθνές επίπεδο, αλλά και εντός γερμανικών συνόρων. Μάλιστα, ο Klopp έχει βρεθεί και σε πολλές περιπτώσεις δίπλα στους ανθρώπους της γερμανικής εταιρίας, ενθαρρύνοντας τους και δίνοντας τους ισχυρά κίνητρα. Σήμερα, η Opel και ο κάτοχος του τροπαίου του Champions League το 2019 ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια.

Ο Klopp θα έχει το δύσκολο έργο να μιλήσει στο κοινό για την ηλεκτροκίνηση και τη νέα μέρα που έχει ήδη ξημερώσει στην αυτοκίνηση. Βέβαια, για τον ίδιο τον Γερμανό σημασία δεν έχει μία κατασκευή να είναι μόνο φιλική προς το περιβάλλον, αλλά να προσφέρει ευχαρίστηση στον οδηγό της. «Σίγουρα ανήκω στους ανθρώπους που θα ήθελαν να αγοράσουν το Corsa-e», είπε ο Klopp και συνέχισε. «Το ηλεκτρικό Corsa είναι ιδανικό για τις καθημερινές μου μετακινήσεις από το σπίτι στο προπονητικό κέντρο, αλλά και στο στάδιο του Anfield ή το αεροδρόμιο. Είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο από κάθε άποψη. Η Opel έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά.» Με μπαταρία 50kWh και ισχύ 136 ίππων, το πεντάθυρο ηλεκτρικό Corsa μπορεί να καλύψει μέχρι και 330 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Κάτι που σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Klopp θα του επιτρέπει να φορτίζει το αυτοκίνητο μόλις μία φορά την εβδομάδα. Το τηλεοπτικό λανσάρισμα του νέου Corsa θα ξεκινήσει με την ηλεκτρική του έκδοση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στόχος της γερμανικής εταιρίας είναι μέχρι το 2024 όλα τα μοντέλα της γκάμας να διαθέτουν μία ηλεκτρική εκδοχή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...