e-tron στα e-trikala

Το δάχτυλο προσγειώνεται στον χάρτη στην περιοχή της Θεσσαλίας, όχι τυχαία. Στην Ιθάκη της καινοτομίας και της τεχνολογικής εφαρμογής

  • -
  • -

Σαν γενικό συμπέρασμα το e-tron δείχνει ότι ανήκει σε αυτά τα λίγα αμιγώς ηλεκτροκίνητα που μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να αποχαρακτηριστούν από τον τίτλο «παιδί της πόλης». Η αυτονομία του είναι δελεαστική για να μας πείσει να πάμε «κόντρα» στον αστικό ρόλο ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, οδηγώντας το μακριά από την Αθήνα. Το δάχτυλο προσγειώνεται στον χάρτη στην περιοχή της Θεσσαλίας, όχι τυχαία. Στην Ιθάκη της καινοτομίας και της τεχνολογικής εφαρμογής πάνω στην διευκόλυνση των πολιτών της. Τα Τρίκαλα, που έχουν το μεγαλύτερο βαθμό απορρόφησης των αγαθών της τεχνολογίας. Μια πόλη που φαντάζει σαν Γαλατικό χωρίο που έπεσε στο καζάνι με το μαγικό φίλτρο της δημιουργικότητας σε σχέση με την αυτοκρατορία της γραφειοκρατικής αναβλητικότητας που επικρατεί στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ GOCAR ΜΕ ΤΟ AUDI E-TRON

Ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παπαστέργιου, αλλά και οι πολίτες που εμπιστεύονται το όραμά του μπορούν να καμαρώνουν για την ποιο ευρωπαϊκή νοοτροπία ανάμεσα στις ελληνικές πόλεις. Όση ώρα φορτίζεις δωρεάν το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό σου σε έναν από τους δυο διαθέσιμους φορτιστές για ηλεκτροκίνητα οχήματα, μπορείς να εξυπηρετηθείς από τις καθαρές μορφές μετακίνησης που προσφέρει ο δήμος. Ποδήλατα ηλεκτρικά και μη και αλλά ηλεκτρικά οχήματα χωρίς χρέωση, είναι διαθέσιμα μόνο με την επίδειξη ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης, ανάλογα τι επιλέγεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...