GO Electric. Now.

Σπάμε τα όρια της πόλης και ταξιδεύουμε με το ηλεκτρικό Audi e-tron. Ακολούθησε μας… στο νέο τεύχος Gocar Magazine 70

  • -
  • -

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα καλύτερά τους. Στο νέο τεύχος GOCAR Magazine 70 κάνουμε την υπέρβαση με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο διαφορετικό από τα άλλα, το Audi e-tron. Ταξιδεύουμε μέχρι την Ιθάκη της τεχνολογίας, τα Τρίκαλα, διαπιστώνοντας ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι μόνο για την πόλη.

Οδηγούμε -αποκλειστικά- στη Σλοβενία το νέο sports car σε «κορμί» SUV, την Porsche Cayenne Coupe. Κουπέ είναι και το δυναμικό Audi Q3 Sporback το οποίο οδηγήσαμε στη Γερμανία, ενώ με τις καλύτερες των εντυπώσεων επιστρέψαμε και από την πρεμιέρα του Kia XCeed. Επίσης βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι του νέου μικρομεσαίου SUV, Mazda CX-30, εκτιμώντας την ποιότητά του.

Ταξιδέψαμε μέχρι την Φρανκφούρτη για την Έκθεση Αυτοκινήτου, προκειμένου να γνωρίσουμε το νέο Opel Astra, αλλά και να καταγράψουμε τον παλμό της. Από την άλλη, φτάσαμε στην Ανδαλουσία για να οδηγήσουμε την έκτη γενιά του πολυεργαλείου Mitsubishi L200.

Δοκιμάσαμε επί ελληνικού εδάφους, το περιπετειώδες MINI Cooper S Countryman, εκτός δρόμου το Jeep Renegade 1.3T 4x4 και ταξιδέψαμε με το οικονομικό Renault Megane 1.5 diesel, ενώ σε άλλο επίπεδο πάει την οικονομία, όσον αφορά το κόστος χρήσης, το νέο SEAT Arona 1.0 TGI φυσικού αερίου.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #70 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Audi Q3 Sportback

Kia XCeed

Mazda CX-30

Mitsubishi L200

Porsche Cayenne Coupe

TEST DRIVE

Audi e-tron

Jeep Renegade 1.3T 180PS 4x4

MINI Cooper S Countryman

Renault Megane 1.5 Blue dCi

SEAT Arona 1.0 TGI

TREND CAR

Peugeot 208

Renault Captur

MINI JCW Countryman & Clubman

Opel Astra

Volkswagen T-Roc Cabriolet

ΘΕΜΑΤΑ

Αφιέρωμα έκθεση αυτοκινήτου Φρανκφούρτης

Συνέδριο Connected Cars

Οι καλύτεροι οδηγοί στην ιστορία της F1

Συνέντευξη Mazda – Christian Schultze

Συνέντευξη Opel – Thomas Suhany

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...