Σύγκρουση Tesla Model 3: Τύχη ή “αδιαπέραστη” οροφή; (video)

Η οροφή του μοντέλου απορρόφησε την πτώση ενός στύλου πινακίδας σήμανσης

  • -
  • -

«Τύχη ή “αδιαπέραστη” οροφή»; Αυτό το ερώτημα αναδύθηκε στο μυαλό όσων έγιναν μάρτυρες της σύγκρουσης ενός Tesla Model 3 με στύλο πινακίδας σήμανσης και της συνακόλουθης πτώσης του τελευταίου πάνω στο αυτοκίνητο.

Πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό δεν υπάρχουν, ένα βίντεο, ωστόσο που αναρτήθηκε στο Youtube από τη γυναίκα που καθόταν πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού μοντέλου μας παρέχει κάποιες πληροφορίες.

Όπως διακρίνεται, η οδηγός του Model 3 επέλεξε να αποφύγει την κυκλοφοριακή συμφόρηση, κινούμενη στη δεξιότερη λωρίδα του δρόμου. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της γυναίκας ήταν και η αιτία του ατυχήματος, καθώς δεν μπόρεσε να διακρίνει ένα όχημα που είχε διακόψει την κυκλοφορία προκειμένου να στρίψει.

Για την αποφυγή, λοιπόν, της σύγκρουσης με το όχημα, η γυναίκα έπεσε πάνω στον στύλο, ο οποίος στη συνέχεια προσγειώθηκε πάνω στην οροφή του Tesla.

Τόσο η οδηγός –ονόματι Bernie Daigle- όσο και το δίχρονο παιδάκι της δεν αποκόμισαν κάποιον τραυματισμό, μιας και το αμάξωμα του ηλεκτροκίνητου μοντέλου υπέστη μόνο κάποιες ελαφριές ζημίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...