Πωλητήριο σε δύο από τις πιο σπάνιες Mercedes-Benz

Πρόκειται για μία SL320 Mile Miglia, καθώς και μία SLS AMG GT Final Edition

  • -
  • -

Τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν δύο ιδιαίτερα σπάνια coupe μοντέλα που φέρουν την υπογραφή της Mercedes-Benz έχουν οι φίλοι του αυτοκινήτου που αναζητούν το ξεχωριστό και το ασυμβίβαστο.

Ο λόγος για μία SL320 Mille Miglia του 2000, καθώς και μία SLS AMG GT Final Edition, οι οποίες μπορούν ν’ αποκτηθούν μέσω της υπηρεσίας All Time Stars, έναντι 66.890 και 445.890 ευρώ αντίστοιχα.

Αναφορικά με το πρώτο μοντέλο, αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον θρυλικό αγώνα αντοχής των 1.600 χλμ. Mille Migliia ο οποίος συνιστούσε πόλος έλξης για χιλιάδες οδηγούς και οδηγούσε στα… κάγκελα δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Η ιπποδύναμη αντιστοιχεί σε 224 άλογα, επιταχύνει στα 100 km/h από στάση σε 8,4 δευτερόλεπτα, η τελική αγγίζει τα 240 Km/h, ενώ η κίνηση μεταδίδεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου πέντε σχέσεων.

Περί SLS AMG GT Final Edition ο λόγος, το μοντέλο αποτελούσε μέρος των τελευταίων 350 μονάδων οι οποίες αφορούσαν roadster και coupe εκδόσεις. Κάτω από το καπό τους υπάρχει ένας ισχυρός M159 V8 κινητήρας απόδοσης 583 ίππων και 650 Nm ροπής, με την τελική ταχύτητα ν’ ανέρχεται σε 315 km/h.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...