Η έκθεση που σε “ταξιδεύει” στην ιστορία της Nissan (video)

H “Heritage Zone” κοσμείται από μοντέλα που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της ιαπωνικής μάρκας

  • -
  • -

Έναν νέο εκθεσιακό χώρο εγκαινίασε πρόσφατα η Nissan στην έδρα της, Γιοκοχάμα, προσφέροντας στους φίλους την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποια κλασσικά αυτοκίνητα που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Η εν λόγω έκθεση ονομάζεται “Heritage Zone” και για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα φιλοξενεί 19 ιστορικά μοντέλα – συμπεριλαμβανομένων των Skyline Sport, Silvia και Datsun 14 Roadster - που θα «συστήνουν» το κοινό με την πλούσια ιστορία της Nissan και θα καθρεφτίζουν τον πελατοκεντρικό προσανατολισμό της. 

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN QASHQAI 1.5 dCi DCT: Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ


Τα εγκαίνια της έκθεσης, συμπίπτουν με τη 10η  επέτειο μετακίνησης της έδρας Nissan από το Τόκιο στη Yokohama, το 2009. Από τότε, πάνω από 13 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν την Γκαλερί στο Παγκόσμιο Στρατηγείο της Nissan, για να δουν από κοντά τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας και το όραμά της για το μέλλον της κινητικότητας.

Αξιοποιώντας τη δημοτικότητα της Γκαλερί, η νέα Heritage Zone θα αποτελέσει ένα χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την κληρονομιά της Nissan μέσα από μια πλούσια θεματολογία

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...