Σούπερ συνάθροιση "Βαρέων Βαρών" από την Mercedes-Benz

Το Σαββατοκύριακο (28-29/9) το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα πλημμυρίσει από τα επαγγελματικά της γερμανικής μάρκας

  • -
  • -

Την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τα συστήματα ασφαλείας των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz θα έχει το ελληνικό κοινό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Vans & Trucks Safety Weekend", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Ρόλο «ξεναγού» στον… κόσμο των προηγμένων συστημάτων ασφαλείας των μοντέλων Actros και Sprinter θα αναλάβουν οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της Daimler από τη Γερμανία, καθώς και το καταρτισμένο προσωπικό της Mercedes-Benz Ελλάς.

Οι επαγγελματιές οδηγοί και ιδιοκτήτες, καθώς και τα στελέχη επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν επαγγελματικά οχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το εύρος των προτάσεων αλλά και της ποικιλίας λύσεων που παρέχει η Mercedes-Benz Ελλάς. 

Επιπροσθέτως, ο αυτοκινητόδρομος θα πλημμυρίσει από τα ελαφρύτερα επαγγελματικά, όπως το Citan, έως τα βαρύτερα οχήματα, με μεγάλη "ατραξιόν" το Arocs. Επιπλέον, επιβλητική θα είναι και η παρουσία της συλλεκτικής έκδοσης του νέου Actros, Edition 1, καθώς και των Sprinter, X-Class, Vito, Atego, Actros, Fuso Canter. Ακόμη, θα κάνει… guest εμφάνιση (σ.σ. πρώτη φορά στην Ελλάδα) το eVito, το αμιγώς ηλεκτρικό van της μάρκας.

Παράλληλα, θα διοργανωθούν μικρά σεμινάρα, τα “Let’s Talk Workshops", ενώ στην υπηρεσία του κοινού θα τεθούν σύμβουλοι πωλήσεων έτσι ώστε να διαλευκάνουν οποιαδήποτε απορία.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε προκαθορισμένη εξωτερική διαφρομή, τα eVito, X-Class, Vito, Sprinter και Citan.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα που θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz παρέχονται εδώ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...