Το πιο «κυριλέ» Fiat Panda στα χρονικά

Η «χρυσόσκονη» του γνωστού οίκου μόδας Trussardi σκέπασε το αυτοκίνητο πόλης της Fiat

  • -
  • -

Με «χρυσόσκονη» στολίζεται το Panda, το μοντέλο πόλης της Fiat, μέσω μιας συνεργασίας της μάρκας με τον ιταλικό οίκο μόδας Trussardi. Ο τελευταίος, άλλωστε προσέδωσε την επωνυμία του στο μοντέλο, το οποίο «ακούει» στο όνομα “Fiat Panda Trussardi”.

Εκτός, όμως, από την ονομασία, η φίρμα Trussardi μεταλαμπαδεύει στο Panda (έκδοση Cross) και την πολυτελή φιλοσοφία που ανέκαθεν τη διέκρινε. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του καφέ ματ χρώματος “Caffe Italiano”, των επιβλητικών μαύρων προστατευτικών που «αγκαλιάζουν» το αμάξωμα, καθώς και των ομόχρωμων ζαντών των 15΄΄. Επιπλέον δόσεις πολυτέλειας προσδίδει και το λογότυπο της Trussardi που κοσμεί τόσο τις ζάντες όσο και το πίσω παράθυρο.

Αίγλη εκπέμπει και η καμπίνα, όπου οι χρωματισμοί ακολουθούν τη λογική του εξωτερικού μέρους, ενώ η ταπετσαρία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση. Το σύστημα infotainment λάμπει δια της απουσίας του, ενώ τόσο στις ζώνες όσο και στο τιμόνι το logo της Fiat έχει δώσει τη θέση του σ’ αυτό της Trussardi.

To «υψηλής ραπτικής» μοντέλο διατίθεται με τον τετρακύλινδρο 1,2 των 69 ίππων καθώς και με τον δικύλινδρο 0,9 TwinAir των 85 ίππων. Το δεύτερο μοτέρ, τέλος, προσφέρεται και με τετρακίνηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...