Τα ηλεκτρικά Nissan Leaf και e-NV200 Evalia στη ΔΕΘ

Θα βρίσκονται μπροστά από το Περίπτερο 15

  • -
  • -

Συνοδεία δύο ηλεκτρικών μοντέλων θα δώσει η Nissan το «παρών» στην προσεχή 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα διεξαχθεί από τις 7 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μπροστά από το Περίπτερο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Taxiway (αριθμός 15) θα βρίσκεται το κορυφαίο σε πωλήσεις Leaf και το επταθέσιο βαν e-NV200 Evalia, τα οποία θα παρουσιαστούν ως τα «ταξί του μέλλοντος».

Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, ενώ θα υπάρχει και σύστημα προβολής των τουριστικών σημείων της πόλης, μέσα από μια αναδρομή στο παρελθόν και τη λειτουργία των ταξί, δεκαετίες πριν.

Το Nissan e-NV200, το οποίο διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης 37.990 ευρώ, «απολαμβάνει» μεγαλύτερη αυτονομία σε κάθε κύκλο φόρτισης και αμετάβλητη χωρητικότητα χάρη στη νέα μπαταρία των 40 kWh, ενώ η παρουσία του Hill Start Assist, καθιστά την οδήγηση ευκολότερη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF

Την ίδια μπαταρία με το επταθέσιο βαν (40 kWh) «μοιράζεται» και το Nissan Leaf, η αυτονομία του οποίου, βάσει WLTP, αντιστοιχεί σε 270 km. Ο «σημαιοφόρος» του Nissan Intelligent Mobility, ενσωματώνει πολλές καινοτόμες τεχνολογίες - όπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal - οι οποίες έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο ν’ αποσπάσει αρκετά βραβεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan μπορείτε να δείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...