Audi AI:Trail quattro: Ένα off-road ηλεκτρικό από το μέλλον

Η «οικογένεια» φουτουριστικών πρωτότυπων της γερμανικής μάρκας, “AI”, αποκτά ένα νέο μέλος, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Φρανκφούρτης

  • -
  • -

Στη δημοσίευση μιας teaser φωτογραφία ενός ολοκαίνουριου ηλεκτρικού πρωτότυπου οχήματος, το οποίο θα παρουσιαστεί στην προσεχή Έκθεση της Φρανκφούρτης (12-22 Σεπτεμβρίου), προχώρησε η Audi.

Ο λόγος για το AI:Trail Quattro concept, το οποίο αντίκεται στην παγιωμένη πεποίθηση πως τα προηγμένα τεχνολογικά αυτόνομα οχήματα είναι «καταδικασμένα» να έχουν μικρές διαστάσεις ώστε να εξυπηρετούν τις μετακινήσεις εντός των πόλεων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και το έτερον ηλεκτρικό πρωτότυπο της γερμανικής μάρκας, AI:ME, και παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Σαγκάης μερικούς μήνες νωρίτερα.

Στον αντίποδα, το AI:Trail ακολουθεί τη λογική των off-road μετακινήσεων, υιοθετώντας πολλά στοιχεία των SUV, με τους επιβάτες να έχουν πανοραμική θέα του περιβάλλοντος. Επίσης, θα βασίζεται στην πρωτοποριακή πλατφόρμα “skateboard”, γεγονός που μαρτυρά πως η διάταξη των μηχανικών του τμημάτων θα αποκλίνει από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Σημειώνεται πως περαιτέρω πληροφορίες, τόσο για τις επιδόσεις και τις διαστάσεις, όσο και το επίπεδο αυτονομίας που θ’ απολαμβάνει, απουσιάζουν και ενδεχομένως να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την Έκθεση της Φρανκφούρτης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...