Το ηλεκτρικό Corsa-e θα διατίθεται και ως αγωνιστικό!

Θα παρουσιαστεί στην προσεχή Έκθεση της Φρανκφούρτης

  • -
  • -

Σε πρώτη μάρκα που κατασκευάζει ένα αγωνιστικό ηλεκτρικό για τους πελάτες της εξελίσσεται η Opel, μέσω του λανσαρίσματος ενός μοντέλου το οποίο θα βασίζεται στο νέο ηλεκτροκίνητο Corsa-e. Το εντυπωσιακό αγωνιστικό μοντέλο θα βρίσκεται στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 12-22 Σεπτεμβρίου.

To Corsa-e Rally θα αγωνιστεί στους αγώνες ADAC Opel e-Rally Cup – τους πρώτους αγώνες παγκοσμίως που διοργανώνει μία αυτοκινητοβιομηχανία και αφορούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα-  οι οποίοι βασίζονται στην επιτυχία των αγώνων “ADAC Opel Rallye Cup.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ CORSA LPG: ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ

Όπως ο προγενέστερος θεσμός, έτσι και οι νέοι αγώνες θα συνιστούν για τους νεαρούς οδηγούς ανά τον κόσμο μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να εξελίσσουν τον ταλέντο τους και, αργότερα, να μεταπηδήσουν στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο. Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί το καλοκαίρι του 2020, ενώ στους αγώνες θα συμμετέχουν 15 πρωτοποριακά ηλεκτρικά αγωνιστικά της Opel. 

 Το Corsa-e Rally θα διατίθεται από την Opel Motorsport και θα κοστίζει κάτω από 50.000 ευρώ. Έχει αναπτυχθεί αποδίδοντας 130 ίππους και 260 Nm ροπής και με στόχο να προσφέρει ισάξια οδηγική απόλαυση με εκείνη που «κατακλύζει» το μοντέλο παραγωγής. Επιπροσθέτως, κρίνοντας απο τις ζάντες και τη σιλουέτα του, ενδεχομένως να πρόκειται για το.... μυστηριώδες μοντέλο που έχει εξαγγείλει μέσω ανάρτησης στο twitter.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CORSA-E ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...