Άντρας γλιτώνει τελευταία στιγμή, μετά από… κρίση πανικού ενός Tesla Model X! (video)

Το μοντέλο άρχισε να φέρεται σαν… μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο

  • -
  • -

«Άγιο» είχε ένας άνδρας στον δήμο Μαγιαγουές του Πουέρτο Ρίκο, στις 10 Αυγούστου, όταν είδε ένα Tesla Model X να «καβαλάει» το πεζοδρόμιο και να κατευθύνεται ανεξέλεγκτο κατά πάνω του.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Youtube φαίνεται ένα Tesla Model X να επιχειρεί να παρκάρει, χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρνει. Αυτό διότι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες επιτάχυνε μ’ αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σ’ ένα σταθευμένο Toyota pick up.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΙΑΠΩΝΕΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ

Η σύγκρουση με το εν λόγω όχημα δεν ακινητοποίησε το Tesla, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να πραγματοποιεί διαδοχικούς ανεξέλεγκτους ελιγμούς. Κατά τη διάρκεια αυτών, το μοντέλο πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, κατευθυνόμενο με μεγάλη ταχύτητα προς έναν άντρα ο οποίος βρισκόταν εκεί.

Για καλή του τύχη, ο τελευταίος διέκρινε έγκαιρα την… ακατανόητη «συμπεριφορά» του Tesla και ως εκ τούτου μπόρεσε να πραγματοποιήσει κάποια καίρια βήματα προς τα πίσω, γλιτώνοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά τα αίτια του συμβάντος, αυτά δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα, όμως, με τον οδηγό του Tesla, το μοντέλο επιτάχυνε μόνο του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια κίνηση από τη μεριά του.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...