Ford Ranger Raptor: Με τεχνολογία πλοήγησης που δείχνει τον δρόμο της επιστροφής (vid)

Όπως ο Κοντορεβιθούλης έριχνε πίσω του ψίχουλα για να αναγνωρίσει τον δρόμο της επιστροφής, έτσι και το Ranger Raptor αφήνει εικονικές… καρφίτσες

  • -
  • -

Όταν ο Κοντορεβιθούλης, στο ομώνυμο παραμύθι, περιηγείτο στο δάσος, προκειμένου να μην χαθεί, έριχνε πίσω του ψίχουλα τα οποία θα του επέτρεπαν να αναγνωρίσει τον δρόμο της επιστροφής.

Έτσι και η Ford, εμπνευσμένη από τον συμπαθέστατο ήρωα, εξοπλίζει το Ranger Raptor με μια τεχνολογία πλοήγησης η οποία δημιουργεί ίχνη … αφήνοντας στο πέρασμά του για κάθε δευτερόλεπτο που περνάει μια εικονική καρφίτσα, επιτρέποντας στους οδηγούς να βρουν άκοπα τον δρόμο της επιστροφής.

 ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ: FORD RANGER RAPTOR-ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ!

Η εν λόγω ικανότητα του δημοφιλούς pick up κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, πόσω μάλλον σε off-road διαδρομές, όπου τα τοπόσημα και πινακίδες σήμανσης δεν είναι ευδιάκριτες, ενώ πολλές φορές τα συμβατικά συστήματα πλοήγησης ενδέχεται να έχουν περιορισμένες δυνατότητες.

«Τα ίχνη πλοήγησης (breadcrumbs) είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος που βοηθά τους οδηγούς να εντοπίζουν με ακρίβεια το δρόμο τους, όσο κι αν έχουν απομακρυνθεί από την αφετηρία», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Leo Roeks, director, Ford Performance.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...