Tο Volkswagen T-ROC Cabriolet και σε «R» έκδοση;

Πάντως πήραμε μια γεύση από την ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία

  • -
  • -

Δεν θα μείνει κανένας έκπληκτος, ούτε είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς, αλλά για όσους πιστεύουν μόνο σε ότι βλέπουν, ο X-Tomi Design σχεδίασε πώς θα είναι η ισχυρότερη έκδοση του Volkswagen T-Roc Cabriolet.

Η γερμανική εταιρεία είχε αποκαλύψει πρόσφατα την «ανοιχτή» έκδοση T-Roc, ενισχύοντας μια κατηγορία που αναμφίβολα δεν έχει μέχρι σήμερα πολλές υποψηφιότητες. Μιας και στην γκάμα της λοιπόν βρίσκεται ήδη το T-Roc R, δεν είναι απίθανο να υπάρξει και στην περίπτωση του cabrio αμαξώματος. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής έδειξε σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα το T-Roc R Cabrio, ωστόσο την τελευταία λέξη έχει η Volkswagen για το αν γίνει τελικά πραγματικότητα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το T-Roc Cabriolet θα διατίθεται αποκλειστικά ως προσθιοκίνητο και θα τροφοδοτείται από τον τρικύλινδρο χιλιάρη TSI των 115 ίππων (200 Nm) ο οποίος θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή τον τετρακύλινδρο 1,5 TSI των 150 ίππων (250 Nm), ο οποίος θα συνεργάζεται με επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Στην περίπτωση του T-Roc R όμως, κάτω από το καπό θα φωλιάζει ο 2λιτρος TSI κινητήρας των 300 ίππων και 400 Nm ροπής. Το turbo μοτέρ συνδυάζεται με το 7άρι DSG και το σύστημα τετρακίνησης 4ΜΟΤΙΟΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...